Nu te sfii să îi faci sex oral iubitei. Este un semn al intimităţii şi încrederii

sex_oral.jpg

Nu te sfii să îi faci sex oral iubitei
Unei femei căreia i se face sex oral i se transmite clar mesajul că plăcerea ei contează pentru partener
foto: 123RF

Dincolo de satisfacţia bărbatului, de regulă mai uşor de mulţumit, reuşita unei relaţii de cuplu se bazează mult pe satisfacţia sexuală a femeii. Un bărbat care vrea să-şi păstreze iubita cât mai mult timp alături trebuie să se asigure că ea este satisfacută din punct de vedere sexual.

Unei femei căreia i se face sex oral i se transmite clar mesajul că plăcerea ei contează pentru partener. Plăcerea resimţită de aceasta în timpul cunnilingusului contribuie la satisfacţia ei pe plan sexual şi încurajează viitoare partide de amor. Cu cât ea este mai mulţumită de prestaţia partenerului şi de interesul acestuia faţă de ea, manifestat prin sex oral, cu atât ea este mai dăruită relaţiei de cuplu şi dispusă să facă dragoste.

Cu toate acestea, sexul oral trebuie făcut bine sau nu trebuie făcut deloc. Experienţa unei partide de sex oral făcută prost poate să coboare foarte mult încrederea de sine a celui care oferă cunnilingus şi totodată să scadă gradul de atracţie din partea celui care primeşte sex oral.

 

Loading...

Citește și

  • Semnele spun clar bărbat este îndrăgostit de tine

    Pentru a-ţi da seama dacă un bărbat este îndrăgostit de tine, nu este nevoie să îl întrebi. Este suficient să ţii cont de câteva semne, care îţi pot da de înţeles, dincolo de orice îndoială, că este amorezat de tine.

  • prezervativ moduri inedite folosire

    Folosit de mai bine de 6.000 de ani, prezervativul are o istorie condimentată. De la ”străbunicul” din intestine de oaie până la ”prezervativul invizibil”, lucrurile au evoluat în mod spectaculos!

  • Anumite boli pot fi contactate şi prin sexul oral neprotejat. Cele mai frecvente boli cu transmitere sexuală Herpesul genital, transmis şi în absenţa leziunilor Ce măsuri iei în caz de herpes genital Înainte de o partida de amor, partenerii trebuie să fie conştienţi la ce riscuri se expun.

  • Fanteziile joacă rol esențial dormitor idei

    Sexologii consideră că fanteziile sunt cele mai puternice afrodisiace care există. Ele au rolul de a menţine interesul sexual în cazul partenerilor care sunt împreună de ani de zile şi doresc să evite rutina intimă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1