Nu te pierde pe tine atunci când eşti într-o relaţie. Alocă-ți timp pentru orice contribuie la evoluția ta umană

bucu.jpg

Nu te pierde pe tine atunci când eşti într-o relaţie
Este foarte important ca în momentul în care intri într-o relație să nu-ți pierzi independența
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Într-o relaţie, nu vei reuşi să ajungi la adevărata fericire atâta timp cât eşti dependentă de cel de lângă tine din toate punctele de vedere. Ambii parteneri ar trebui să aibă libertatea de a explora propriile interese şi pasiuni. Nu trebuie să faceţi totul împreună pentru a vă confirma că sunteţi un cuplu.

Pentru ca o relație să reprezinte un spațiu al evoluției personale, unde să ne putem simți fericiți și împăcați, trebuie să ținem cont de anumite lucruri. Este foarte important ca în momentul în care intri într-o relație să nu-ți pierzi independența, să nu uiți de tine, de visurile tale, de ceea ce îți făcea plăcere până atunci. Așa cum există timp pentru „noi”, trebuie să existe timp și pentru „mine”.

Alocă-ți timp pentru tine, pentru hobby-urile, dorințele, pasiunile, obiectivele, visurile tale, orice te face să te simți bine tu cu tine, orice te hrănește mental și spiritual, orice contribuie la evoluția ta umană face parte în primul rând din „datoria” pe care o ai față de tine însuți pentru că ți s-a acordat șansa de a te bucura de viață și, în al doilea rând, are un efect pozitiv asupra relației.

Nu te izola de ceilalți închizându-te într-o bulă cu partenerul tău, ci continuă să cultivi celelalte relații ale tale, păstrează legătură cu oamenii dragi ție. Ai grijă de tine indiferent dacă ești sau nu într-o relație.

Loading...
 
 

Citește și

 • Ce trebuie să faci pentru a deveni un partener de calitate pentru cuplu din care faci parte

  Deseori în iubire avem tendința de a ne urma intuițiile și ne tot spunem că ceea ce contează este să fim noi înșine, cât mai naturali. Dar acest lucru nu înseamnă să ne comportăm dur sau urât cu celălalt.

 • Cea mai sigură metodă contraceptivă ca şi procentaj al siguranţei pe care îl oferă

  Prezervativul este cea mai uşoară metodă contraceptivă nu numai pentru că este foarte sigură, ci şi datorită faptului că nu ai nevoie de consult medical pentru a-l folosi. Prezervativele se găsesc în majoritatea magazinelor şi în farmacii unde o gamă mai largă de produse este în general disponibilă. Deci avem atuul uşurinţei în cumpărare.

 • A continua să întreții o relație care nu te mai face fericită o greșeală

  Eşti într-o relaţie care nu te mai împlineşte, nu te mai face fericită, însă nu găseşti puterea necesară să renunţi la ea. Conştientizezi că legătura cu partenerul nu te mai satisface, din niciun punct de vedere, şi nu te lasă să te dezvolţi aşa cum trebuie. În această situaţie este bine să renunţi la cel care ţi-a fost iubit o perioadă, ai dreptul să fii fericită, liberă si liniştită.

 • sex anal barbati

  Bărbaţii nu se vor da niciodată înapoi de la o partidă de sex anal, dacă partenera este dispusă. Cu siguranţă au şi câteva motive. Experimentarea, excitaţia provocată de “lucrul interzis”, un canal îngust, şi paradoxal, lipsa stimulării(deoarece rectul nu face nimic), care îi dau posibilitatea bărbatului să penetreze mai mult timp.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1