Nu te complace într-o relaţie care nu te face fericită. Este o mare greşeală!

da_7.jpg

Nu te complace într-o relaţie care nu te face fericită
Împlinirea constantă a dorinţelor partenerului şi renunţarea la dorinţele tale sunt aspecte care nu au nimic de-a face cu iubirea
foto: Pixabay.com
Citeste tot despre: 

Nu te complace niciodată într-o relaţie care nu te face fericită. Cu cât vei căuta să amâni momentul deciziei, cu atât îţi va fi mai greu să accepţi schimbarea. Decizia pe care va trebui să o iei în în privinţa viitorului relaţiei, este întâi şi întâi o promisiune faţă de propria persoană. O promisiune faţă de sinele tău că vei renunţa la compromisuri care nu duc nicăieri.

Atunci când într-o relaţie doar unul cedează, iar celălalt are întotdeauna dreptate, sau în cele mai multe situaţii, câştig de cauză, vorbim despre un raport inechitabil între parteneri, tresătură ce nu are nimic în comun cu fericirea în relaţie.

Împlinirea constantă a dorinţelor partenerului şi renunţarea la dorinţele tale sunt aspecte care nu au nimic de-a face cu iubirea, ci spun mai degrabă ceva despre teama ta de a nu fi părăsită. Din păcate, acest tip de relaţie în care pare că doar unul investeşte sentimente nu este una sănătoasă, prin urmare, nu va avea niciun viitor. Ambii parteneri trebuie să facă, în egală măsură, compromisuri în cuplu.

Dacă acest lucru nu se întâmplă, nu are niciun sens să îţi anulezi unul dintre principalele drepturi ale fiinţei umane, independenţa. Ceea ce ar fi cu adevărat sănătos, cel puţin din punct de vedere psihic, ar fi să renunţi la ceea ce consideri că este o relaţie.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Sexul virtual experienta benefica condimenteze viaţa intima

  De când internetul a luat amploare, tot mai multe cupluri au început să facă sex virtual, lucru care nu este pe placul unor persoane. Chiar dacă există controverse pe acest subiect, sunt şi oameni care vor să-şi condimenteze viaţa sexuală şi recurg la această practică.

 • inima rosie

  Loialitatea în cuplu pornește de la capacitatea de a pune interesele partenerei sau ale partenerului mai presus de interesele celorlalți prieteni, frați, părinți. Deasemenea, când este criticat, partenerul de viaţă așteaptă să îi fii alături, cu atât mai puțin să îl critici în fața prietenilor sau cunoscuților. Ironia, sarcasmul îndreptat spre partener exprimate în public sunt dureroase și reprezintă o formă de distanțare. Neutralitatea poate fi deasemenea interpretată ca o lipsă de loialitate .

 • Relaţiile bazate doar pe sex o adevărată provocare

  De cele mai multe ori, lipsa de timp, dezamăgirile repetate, dar şi nevoia de libertate împing tot mai multe persoane să se implice în relaţii bazate doar pe sex. Întâlnirile pe fugă, pline de pasiune, fără niciun fel de implicare, furtunoase, însă pline de adrenalină au devenit din ce în ce mai frecvente. Deşi la început par perfecte, până la urmă se dovedesc a fi însă un adevărat dezastru.

 • Lucruri femeie atrăgătoare ochii bărbaţilor

  Se spune că bărbaţii se gândesc la sex de câteva ori pe zi. Ei sunt incitaţi, în primul rând, de aspectul fizic al femeilor, dar acest lucru nu înseamnă că au ochi doar pentru corpurile perfecte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1