Nu ştii cum să treci peste o despărţire? Oferă șanse și bucură-te de noi începuturi

sanse.jpg

treci despartire ofera șanse bucură-te noi începuturi
Oferă șanse şi altor bărbaţi și bucură-te de noi începuturi
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Nu ştii cum să-l uiţi pe bărbatul de care tocmai te-ai despărţit, însă nici nu renunţi la ideea că veţi fi cândva împreună? Toate aceste gânduri nu fac decât să alimenteze nişte iluzii deşarte.

Faptul că tu trăieşti mai mult cu gândul la trecut sau la un viitor dificil de realizat te impiedică să te bucuri de prezent. Fixează-ţi atenţia spre altceva din viaţa ta care te ajută să mergi mai departe. Spre exemplu, carieră, hobby-uri, etc.

Probabil că mulţi dintre prietenii cei mai apropiaţi îţi vor da sfaturi despre cum să îl uiţi pe cel pe care îl iubeai la un moment dat, însă niciunul nu va funcţiona până nu le vei pune în practică şi nu îţi vei dori cu adevărat să mergi la departe. Trebuie să ai în vedere un amănunt: nu vei suferi mereu şi că aceasta este doar o perioadă de tranziţie care te pregăteşte pentru ceva mult mai frumos şi interesant. Aşadar, oferă șanse şi altor bărbaţi și bucură-te de noi începuturi.

Loading...

Citește și

 • ce trebuie luaţi calcul înainte locui împreuna

  Chiar dacă relaţia voastră pare a fi perfectă şi credeţi că este momentul potrivit să o duceţi la nivelul următor, există foarte multe aspecte de care trebuie să ţineţi cont, înainte să luaţi o hotărâre. Mutatul împreună reprezintă un pas extrem de important, un test, care hotărăşte, într-un fel sau altul, soarta relaţiei voastre.

 • bun lucru poţi face înainte partida de sex

  Nu trebuie să fii expertă în pat ca să înnebuneşti un bărbat, ci să ai atitudinea potrivită. Dacă eşti o fire spontană şi activă, îţi va fi mult mai uşor să-ţi satisfaci partenerul. În schimb, dacă eşti o fire introvertită şi ai anumite complexe, mai mult ca sigur vei ruina atmosfera din dormitor.

 • Tipul de femeie barbaţii evită sexual

  Poate părea greu de crezut, dar bărbaţii au momente când îşi pierd entuziasmul în timpul unei partide de amor. Din păcate, răspunzătoare de acest lucru sunt chiar femeile cu care fac sex.

 • menţine relaţie de cuplu trainica fericita

  Legătura trainică, între două persoane care au sentimente una faţă de cealaltă, nu este deloc uşor de întreţinut, ci, dimpotrivă este nevoie de multă implicare, atenţie şi interes, pentru ca lucrurile să se desfăşoare cât mai bine şi pentru ca acea conexiune să reziste în timp.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1