Nu reuşeşti să atingi orgasmul? La ce trebuie să fii atentă

pozitii.jpg

Nu reuşeşti atingi orgasmul trebuie să fii atentă
Cea mai bună metodă de a te cunoaşte pe tine din punct de vedere sexual este masturbarea
foto: 123RF

Din păcate, nu toate femeile pot să atingă orgasmul atât de uşor. Mai mult, există reprezentante ale sexului frumos care mărturisesc că nu au reuşit să îi experimenteze senzaţiile niciodată. Şi studiile în domeniu arată faptul că multe doamne îl cunosc pe marele “O” după ce acumulează ceva experienţă sexuală şi învaţă să se bucure mai mult de actul erotic sau scapă de inhibiţii în dormitor.

Dacă nu eşti mulţumită de viaţa ta sexuală, trebuie să îţi cunoşti mai bine corpul şi mintea. Fii atentă la senzaţiile care îţi provoacă plăcere, la atingerile care te excită şi la poziţiile erotice potrivite.

Învaţă să îţi amplifici plăcerea gândindu-te la fanteziile pe care le ai. Nu este nimic în neregulă dacă trişezi puţin. Probabil că nu te vei simţi în largul tău la început, aşa că este indicat să nu le pui în practică imediat cu partenerul tău. Nu uita că cea mai bună metodă de a te cunoaşte pe tine din punct de vedere sexual este masturbarea.

Loading...
 
 

Citește și

 • Felul arăţi poate influenţa viaţa sexuală

  Atunci când nu arăţi aşa cum ţi-ai dori, frustrarea poate deveni copleşitoare şi poţi ajunge să îţi fie ruşine de corpul tău. Din păcare, foarte multe femei sunt complexate de felul în care arată, aici având o contribuţie şi societatea care promovează pe coperţile revistelor siluete de cele mai multe ori trucate. Din acest motiv, reprezentantele sexului frumos ajung să îşi urască corpul din cauza imperfecţiunilor sale.

 • sex cuplu post craciun sfat

  Orice cuplu îşi doreşte să aibă o relaţie armonioasă şi fericită şi dacă, se poate, să dureze o viaţă întreagă. Dar ca să se întâmple acest lucru,trebuie să ne respectăm partenerul, să-l iubim şi să-i oferim libertatea de care are nevoie. Iată câteva sfaturi de care ar trebui să ţine-ţi cont.

 • poate ajuta partenerul depășești frigiditatea

  Frigiditatea este o disfuncţie sexuală feminină care se manifestă prin indiferenţa sau aversiunea faţă de activitatea sexuală, reducerea sau lipsa libidoului şi incapacitatea de a avea orgasm. Această tulburare sexuală poate provoca probleme serioase în relaţia de cuplu.

 • metoda calendaruli masuri de contraceptie

  Metoda calendarului este una dintre numeroasele măsuri de contracepţie pe care nici medicii ginecologi nu o recomandă din cauza riscului pe care îl implică. Ea se bazează pe identificarea cu exactitate a perioadei fertile a ciclului menstrual, perioadă în care femeia are cele mai mari șanse să rămână însărcinată. Metoda presupune evitarea contactului sexual în acest interval, urmând ca în restul ciclului menstrual, perioadă considerată „sigură”, să nu fie folosită nicio altă metodă de contracepție.