Nu prea reuşeşti să ajungi pe culmile plăcerii? Iată câteva sfaturi

climax.jpg

Nu prea reuşeşti să ajungi pe culmile plăcerii sfaturi
Pentru a ajunge mai repede la climax este important să te simți pregătită atât fizic, cât și psihic
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Cele mai multe femei nu se pot bucura de orgasm fără să depună efort, însă cu puţin exerciţiu, răbdare şi implicare, plăcerea poate fi atinsă fără nicio problemă.

Pentru a ajunge mai repede la climax este important să te simți pregătită atât fizic, cât și psihic, așadar, nu renunțați la preludiu până când nu simți că ești excitată îndeajuns. Pentru asta trebuie stimulate cât mai multe zone erogene şi acordaţi mai multă importanţă gesturilor tandre, deoarece au un rol important în obţinerea orgasmului..

Dacă poziţia pe care o puneţi în practică îi oferă bărbatului şi posibilitatea de a-ţi mângâia sânii, îndeamnă-l să facă şi acest lucru. Să nu crezi că va fi indigant de micile îndrumări. Până la urmă îţi va fi mult mai uşor să atingi orgasmul atâta timp cât toate simţurile tale o vor lua razna. Acelaşi lucru îl poţi face şi tu. Când eşti deasupra lui, poţi foarte uşor, de exemplu, să-ţi stimulezi clitorisul cu mâna.

Amândoi trebuie să vă gândiţi mereu la noi provocări şi să discutaţi ce vă face plăcere. Comunicarea este un pas important pentru a ajunge mai ușor pe culmile plăcerii. Așadar, spune-i partenerului care sunt nevoile tale și dați frâu imaginației.

 

Loading...

Citește și

 • frici ale barbatilor

  Bărbaţii, chiar dacă sunt consideraţi “sexul puternic” au foarte multe frici atunci când sunt într-o relaţie. Se tem să nu se îndrăgostească şi după, să fie dezamăgiţi de persoana în care au investit sentimente.

 • simti partenerul controleaza prea mult

  În mod normal, relaţiile de iubire nu ar trebui să însemne controlul unei alte persoane, ci, dimpotrivă, ar trebui să însemne libertate şi respectarea deciziilor partenerului. Oricare dintre noi are propriile dorinţe, iar cele mai bune relaţii sunt cele în care partenerii se respectă şi îşi îndeplinesc cele mai importante nevoi în mod reciproc.

 • Moduri subtile bărbat arată iubeşte

  Reprezentanţii sexului puternic sunt recunoscuţi pentru faptul că nu sunt cei mai pricepuţi în a-şi exprima sentimentele faţă de o femeie. Iar acest lucru se întâmplă nu pentru că nu le place să vorbească despre acest subiect, ci pentru că nu se gândesc foarte mult la el.

 • sex cuplu probleme

  Din păcate, sexul reprezintă o cauză obișnuită a problemelor dintre parteneri, mai ales în primii ani a unei relații. Dacă nu vă înțelegeți în privința unui anumit lucru legat de sex, s-ar putea ca acea problemă să fie destul de ușor de rezolvat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1