«Nu pot să-l uit pe primul meu bărbat»

Citeste tot despre: 

Prima dragoste nu se uită niciodată. Asta spune şi Diana G. Pentru ea, expresia nu e o simplă zicală, ci îi dă mari bătăi de cap. Din cauza primei iubiri, fata nu mai are linişte acum, în căsnicie. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre.

"Bună. Numele meu este Diana, sunt din Galaţi. De un an încoace sufăr din ce în ce mai mult. Totul a pornit de la primul meu iubit. Când aveam 18 ani, m-am îndrăgostit nebuneşte de un coleg de facultate. El a fost şi primul bărbat din viaţa mea, şi primul iubit, şi prima dragoste. Dar n-am stat mult împreună. După terminarea studiilor, fiecare a pornit pe drumul lui. El chiar a plecat din ţară la scurt timp după licenţă. Ruptura dintre noi s-a produs firesc, nici nu pot spune că am suferit mult atunci. Sau am trecut repede peste. Între timp, l-am cunoscut pe soţul meu. Acum avem o familie, cu doi copii. Deşi au trecut zece ani de când nu l-am mai văzut pe primul meu iubit, recent, când ne-am reîntâlnit, întâmplător, toate sentimentele au reapărut, de parcă nu ne-am fi separat nici o clipă, dar un deceniu... Problema nu e doar a mea. Şi el mi-a declarat iubirea şi am început să ne vedem pe ascuns. Ştiu că e o greşeală ce fac, dar nu pot să-i spun nu. Ce să fac?".

Dragă Diana, în cazul tău mi-e şi frică să dau sfaturi. Cred în căsnicie şi, deci, nu ţi-aş putea spune uşor, divorţează, fără să cunosc mai multe date. Apoi, cred în dragoste, deci nici să renunţi uşor la prima iubire, pe care ai regăsit-o acum, nu e uşor să te sfătuiesc. Din tot ce mi-ai spus, trag, însă, o concluzie: mi-ai vorbit foarte multe despre primul iubit, nu despre actualul soţ.

Dacă nu îţi faci atât de multe probleme în ceea ce-l priveşte pe soţ, chiar dacă aveţi şi doi copii, înseamnă că nu vă mai leagă prea multe sentimente. Totuşi, vă leagă cel mai de preţ lucru pe lumea asta: copiii.

Înţeleg, de asemenea, că ai început deja relaţia extraconjugală. Acum, faptul e deja consumat, nu mai poţi repara ceea ce s-a întâmplat deja. Uite ce te sfătuiesc.

Lămureşte-te mai repede pe cine iubeşti mai mult, care dintre cei doi e bărbatul alături de care te vezi îmbătrânind, cum te vei simţi faţă de copii dacă divorţezi. După ce ai toate aceste răspunsuri, vei şti ce să faci în viitor, pe care dintre cei doi bărbaţi îl vei alege.

Dacă ai o problemă în amor, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic “pentru Ioana”, sau pe e-mail sex@click.ro. Toate scrisorile îşi vor găsi răspunsul aici sau pe site-ul
confidenteleuneifete.ro.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1