Nu mă pot opri din făcut sex!

sex.jpg

cea mai mare frica a femeilor priveşte sexul
Este indicat să le spuneţi bărbaţilor din viaţa voastră fără niciun fel de teamă ceea ce vreţi, ce v-ar plăcea, ce vă lipseşte, ce fantezii aveţi
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Când se întâlneşte cu iubita lui, nu-i mai dă drumul. La propriu. Face sex cu ea până la epuizare... Iată ce sfaturi i-a dat Ioana cititorului nostru.

"Bună, Ioana. Numele meu e D.D. şi am o problemă foarte mare. Ori de câte ori prind un weekend cu iubita, fac sex foarte mult şi nu mă pot opri. Îmi doresc şi mai mult. După vreo cinci numere, pe partenera mea începe să o doară, dar are orgasm la fiecare partidă şi se udă foarte tare... Nu mă pot opri aşa uşor din făcut sex... Cel mai mult am făcut 12 numere în 12 ore şi simţeam că nu e de ajuns. Când sunt singur, mă masturbez foarte mult. Am vreo problemă? Oare sunt obsedat? Există vreun remediu pentru dureri în vagin cauzate de sex?"

Dragul meu, da, ai o problemă! Sau mai multe. Dar, pentru a afla exact despre ce e vorba, trebuie să consulţi un medic. Îţi recomand, pe lângă un control la medicul generalist, şi un control la psiholog. Este posibil ca în spatele dorinţei tale sexuale de neoprit să se afle şi alte motive decât cele medicale. Scrisoarea ta nu conţine foarte multe amănunte de care aş fi avut nevoie pentru a înţelege mai bine situaţia ta.

De aceea, am să-ţi ridic nişte semne de întrebare. În funcţie de răspunsurile tale, îţi vei da seama ce e de făcut pe viitor. Ai orgasm de fiecare dată? Dacă da, atunci este epuizant şi pentru tine să te aventurezi în partide de amor repetate, te vor lăsa fără puteri. După fiecare partidă de amor ai din nou erecţie, fără nici un minut de pauză? E posibil să suferi de priapism, o stare de erecţie a penisului prelungită în mod anormal. Aceasta e dureroasă de obicei şi cei care suferă de această afecţiune nu au ejaculare. 12 partide de sex în 12 ore nu e ceva neobişnuit pentru doi oameni atraşi unul de celălalt din punct de vedere fizic, sexual.

Contează, totuşi, ca în acest interval de timp să mai existe şi mici pauze, de o gustare, un duş. Altfel, experienţa poate deveni neigienică şi chiar dăunătoare. În ceea ce priveşte durerea pe care o simte partenera, e posibil să fie cauzată de lipsa lubrifierii sau de penetrările agresive. Poate nu îţi dai seama când, pătruns de dorinţă, o penetrezi foarte puternic... Iniţiezi o nouă partidă de sex pentru că te excită partenera sau pentru că ai o erecţie "nemotivată"? Dacă de vină e partenera, te felicit. Înseamnă că ai găsit una pe măsura ta. Dacă dorinţa ta e motivată de altceva, atunci e cazul să mergi la medic!

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1