Nu lăsaţi rutina zilnică să vă afecteze relaţia

ex.jpg

Nu lăsaţi rutina zilnica să vă afecteze relaţia
Căutaţi modalităţi noi de petrecere a timpului liber care să vă facă plăcere amândurora
foto: 123RF

Rutina în relaţiile de cuplu, de cele mai multe ori, poate fi benefică. Înseamnă siguranţă, confort, linişte şi încredere. Fără îndoială sunt valori pe care ni le dorin în relaţie. Dar ele reies şi din ceea ce facem împreună, din noutate şi schimbare, din explorarea limitelor şi depăşirea lor.

Atăta timp cât există argumentul că statornicia şi bunăstarea sufletească vin din această rutină, este în regulă să o acceptaţi şi să nu vă puneţi probleme în acest sens. Dacă, totuşi, plictiseala sau frustrarea tind să ia din savoarea lucrurilor care odinioară vă făceau plăcere, atunci este cazul să luaţi măsuri.

Schimbaţi admosfera din casă cumpărând mici accesorii sau doar mutaţi mobile. Căutaţi modalităţi noi de petrecere a timpului liber care să vă facă plăcere amândurora. Daţi-i întâlnire partenerului de viaţă la un restaurant nou, unde nu aţi mai fost până acum, şi comportaţi-vă ca la începutul relaţiei. Flirtaţi cu el cât timp luaţi masa şi propuneţi un scenariu intim incitant şi provocator. În drum spre casă, tachinaţi-l şi provocaţi-l să intre în joc. Pasiunea şi atracţia se întreţin prin voinţă, nu de la sine.

 

 

 

Loading...

Citește și

 • igiena intima a femeilor

  Pentru a înţelege cât de importantă este igiena intimă a reprezentantelor sexului frumos şi, mai ales, cât de important este ca aceasta să fie făcută corect, trebuie mai întâi să cunoaştem şi să înţelegem corpul femeii şi modul în care acesta funcţionează.

 • Sexul un subiect despre care vorbim cu toţii

  Sexul într-o relaţie este foarte important deoarece poate suda relaţia dintre parteneri, îi poate scăpa pe aceştia de inhibiţii sau monotonie. Însă ce te faci atunci când relaţia ta se bazează doar pe sex? Trebuie în primul rând să conştientizezi că o relaţie bazată strict pe sex nu poate duce mai departe, nu pot interveni sentimente adevărate între voi, nu poate exista iubire. Cel mai mult vă placeţi unul pe altul, sexul este minunat şi de aceea vă este greu să renunţaţi la celălalt, însă relaţia nu are viitor.

 • Convieţuirea înainte de căsătorie este necesară

  O căsnicie fericită se bazează, în primul rând, pe o prietenie foarte solidă şi pe încredere, înainte de orice altceva. De aceea, pentru a construi o relaţie de cuplu fericită pe termen lung trebuie să vă asiguraţi că fundaţia este sănătoasă, că vă cunoaşteţi partenerul din toate punctele de vedere. Imaginaţi-vă că el sau ea este ca un puzzle cu multe piese mici. Făceţi-vă un obicei din a mai descoperi câte o piesă în fiecare zi şi a vedea care este locul ei în imaginea finală.

 • Lucrul pe care bărbatul din viaţa ta nu vrea să îl ştie.

  Compararea partenerului cu foştii iubiţi din viaţa ta din punct de vedere al abilităţilor sexuale nu poate decât să-ţi dea dureri de cap. De regulă, actualul partener nu vrea să ştie nimic din ce îţi făcea fostul iubit pentru a te satisface, deoarece atunci când veţi fi în pat, în mijlocul acţiunii, acest gând îi va reveni în memorie şi îi va tăia tot cheful. În aceste condiţii, îţi dai seama că, în cazul în care ex-ul tău era un adevărat campion în pat, chiar nu trebuie sa sufli o vorbă, nu?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1