Nu lăsaţi ca un episod jenant să vă alunge pasiunea. Iată ce puteţi face

jenant.jpg

Nu lăsaţi ca un episod jenant să vă alunge pasiunea
Chiar şi cu o vastă experienţă sexuală se poate întâmpla câteodată să ai parte de momente mai puţin plăcute în dormitor
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Tuturor ni s-a întâmplat, cel puţin o dată, să trăim un incident jenant în dormitor. Şi asta pentru că viaţa de cuplu este departe de a fi perfectă, aşa cum ne-o descriu filmele romantice. Chiar şi cu o vastă experienţă sexuală se poate întâmpla câteodată să ai parte de momente mai puţin plăcute. Însă, atunci când se întâmplă un lucru nedorit în intimitate, important e să încerci să treci peste această situaţie repede şi cât mai elegant cu putinţă, pentru că ai destul timp după aceea să afli ce s-a întâmplat şi să analizezi situaţia.

Un exemplu de incident jenant în dormitor ar fi atunci când amândoi vă doriţi foarte tare să faceţi sex însă, el nu are erecţie. Disfuncţiile erectile sunt comune în rândul bărbaţilor, dar poate că nu acesta este motivul pentru care organul său „nu vrea” să funcţioneze.

Nu este cazul să te gândeşti că nu este el destul de atras de tine, ci, după cum spun sexologii, acest lucru poate fi cauzat de oboseală, consumul de alcool sau teama că nu va reuşi să te impresioneze. Evitarea unei discuţii după acest moment este o altă greşeală. Să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic, asemenea. Este important să vorbiţi despre ce s-a petrecut sau mai bine zis nu s-a petrecut şi să încercaţi din nou, după ce vă relaxaţi.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Trucul face să fii mereu provocatoare în ochii iubitului tău

  Fii inabordabilă, dar nu în pat. Femeile care iubesc sexul sunt adorate de bărbaţi. Adevărul este că relaţiile serioase îi atrag pe bărbaţi şi pentru faptul că au constant parte de sex. Odată ce ai ajuns în patul lui, ce sens are să mai ai reţineri? Dacă adopţi o atitudine rece şi te porţi de parcă îi faci o favoare ori de câte ori accepţi să faceţi dragoste, nu-l vei face să ardă de dorinţă, ci de frustrări.

 • doresc cel mai mult bărbaţii în pat provoacă plăcere

  Nu există bărbat care să nu îşi dorească o femeie dezinhibată şi pricepută în a face sex oral. Ce înseamnă mai exact acest lucru? Să fii tu cea care iniţiază sexul oral, să-i provoci plăcere cu fiecare mişcare şi să ai o atitudine pasională în timpul actului intim.

 • aveţi o relaţie de cuplu fericita

  Comunicarea joacă un rol esenţial în orice relaţie de lungă durată. Însă nu este singurul lucru care ţine oamenii împreună, ci mai sunt şi alţi factori. Aşa cum fiecare om este diferit şi fiecare gândeşte altfel, de multe ori trebuie să te pui în locul partenerului pentru a afla exact ce îl deranjează sau ce îşi doreşte de la tine.

 • Când decide femeie renunţe relaţia în care este implicată

  Femeile, în general, vor sa aibă o relaţie în care să se simtă bine toată viaţa. Îşi doresc alături de ele bărbaţi care să fie surse de confort, plăcere şi înţelegere. Când o femeie se simte neglijată şi neimportantă pentru bărbatul din viaţa ei, dorinţa de a fi în acea relaţie se stinge încet, încet. Acestea sunt şi cele mai cunoscute motive pentru care reprezentantele sexului frumos îi părăsesc pe bărbaţi, chiar dacă îi iubesc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1