Nu intra în relaţii doar de dragul de a avea pe cineva, ci pentru că simţi că acea persoana este potrivită pentru tine

dest.jpg

Nu intra în relaţii doar de dragul de a avea pe cineva
Unul dintre cele mai importante lucruri într-o relaţie este să ajungeţi să vă cunoaşteţi foarte bine
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Unul dintre cele mai importante lucruri într-o relaţie este să ajungeţi să vă cunoaşteţi foarte bine din toate punctele de vedere. Tocmai de aceea, paşii mici sunt cei mai importanţi pentru a construi o relaţie solidă. Nu vă grăbiţi să vă mutaţi împreună, ci aşteptaţi mai întâi să vă daţi seama de trăinicia sentimentelor voastre şi dacă puteţi merge împreună pe un astfel de drum.

Foarte multe persoane ajung să aibă o relaţie din inerţie şi obşnuinţă, dar fără să aibă un scop precis. Există destul de multe cupluri care se mută împreună după scurt timp şi întemeiază o familie, chiar dacă partenerii nu se cunosc foarte bine şi nu sunt convinşi 100% că sunt potriviţi unul pentru celălalt. Fac acest lucru din simplu motiv că s-au obişnuit unul cu celălalt, şi pentru că îi leagă anumite lucruri, ceea ce este total greşit. Mai mult decât atât, foarte mulţi speră că partenerul se va schimba odată ce se va căsători sau va apărea primul copil, dar niciodată lucrurile nu se întâmplă aşa, şi atunci apare dezamăgirea.

În momentul în care începi o relaţie, nu trebuie să faci acest lucru doar pentru că îţi doreşti foarte mult să ai pe cineva alături, ci pentru că simţi că persoana respectivă este foarte potrivită pentru tine. Care este scopul tău? Să ai o căsnicie fericită şi armonioasă şi să construieşti pas cu pas o relaţie puternică şi sănătoasă.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1