Nu intra într-o relaţie sperând că partenerul se va schimba. Cel mai adesea acest lucru nu se întâmplă

ds.png

Nu intra într-o relaţie sperând ca partenerul se va schimba
Femeile greşesc încercând să-şi schimbe partenerul
foto: Pixabay.com
Citeste tot despre: 

Femeile, de cele mai multe ori, greşesc încercând să-şi schimbe partenerul. La început eşti atrasă de nişte calităţi esenţiale pe care le are iar pe restul te gândeşti că tu, cu farmecele tale feminine, le vei schimba în el. Te vei argumenta, te vei justifica, dar nu pe limba lui. Dacă vrei o pisică, nu îţi lua un căţel pe care să-îl dresezi să fie pisică. Nu intra într-o relaţie sperând că el se va schimba. De cele mai multe ori acest lucru nu se va întâmpla.

Suntem astfel construiţi încât fericirea nu te impulsionează către schimbare. Câţi se trezesc dimineaţa întrebându-se: ce aş putea să îmbunătăţesc astăzi la mine? Nu, schimbarea vine de obicei în urma unei suferinţe profunde, din confruntarea cu stresul şi neînţelegerea de sine, de ceilalţi sau a vieţii.

Învaţă să iubeşti sau să tolerezi aspecte ce ai vrea să le schimbi. Stai la o discuţie foarte sinceră cu tine însăţi şi întreabă-te dacă îţi este suficient ceea ce iubeşti la el ca să poţi tolera aspectele pe care nu le va schimba, cel mai probabil niciodată.

Reproşurile pe care i le vei face, chiar dacă întemeiate, vor eroda romantismul şi pasiunea. Treptat, dezvolţi o relaţie de dragoste, ură din care îţi va fi greu să ieşi. El se va imuniza la reproşurile tale şi cel mai probabil se va retrage în lumea lui, fără să-ţi mai acorde vreo atenţie.

Loading...
 
 

Citește și

  • Mimarea orgasmului o experienţă pe care unele femei nu o pot evita

    Celor mai multe femei le pasă mai mult de plăcerea bărbatului decât de a lor. În special fameile tinere, la începutul descoperirii propriei sexualități și a vieții sexuale mărturisesc acest lucru. Pe de altă parte, și femeile în relații stabile, în mare parte repetă același scenariu. Plăcerea bărbatului este mai importantă. Orgoliul lui.

  • Epilatul în zona intimă

    Epilatul în zona intimă a încetat, de ani buni, să mai fie doar un obicei practicat de femeile care lucrează în industria pentru adulţi. Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos optează pentru o varietate de stiluri de epilare, de la cel clasic inghinal, ce urmează linia chilotului, la cel brazilian care nu mai lasă niciun fir de păr.

  • cum ii spui ca vrei o relatie deschisa

    Este bine de știut că relația deschisă este una în care ambii parteneri au libertatea de a se întâlnii și cu alte persoane, iar acest lucru implică chiar și relații sexuale. Cum îi spui că vrei o relație deschisă? Nu este chiar atât de simplu și din acest motiv discuțiile pe acest subiect trebuie purtate cu foarte multă atenție.

  • Dacă atunci când era mic, barza te scotea din încurcătură când îţi punea inevitabila întrebare „de unde vin copiii?“, acum, nu mai ai de ales! Nu amâna discuţia serioasă şi deschisă despre sex şi sexualitate, pentru că aceasta îţi va ajuta copilul, ajuns la vârsta adolescenţei, să se protejeze de boli, de probleme emoţionale şi de posibili prădători sexuali.