Nu intra într-o relaţie cu o persoană care are deja un partener de viaţă. Iată de ce

22.jpg

Nu intra într-o relaţie cu o persoană care are deja un partener de viaţă
A intra într-o relaţie cu o persoană care are deja un partener de viaţă este o situație foarte delicată
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

A intra într-o relaţie cu o persoană care are deja un partener de viaţă este o situație foarte delicată. Într-adevăr, uneori nu poți evita să te îndrăgostești de cineva, însă trebuie să fii conștientă de tot ceea ce implică acest sentiment în anumite circumstanțe. Orbită de dragoste, nici nu îți dai seama ce greșeli faci când iubești o persoană care nu este disponibilă. Iată care sunt acestea!

Atunci când bărbatul de care eşti îndrăgostită este deja într-o relație, este posibil să îți spună lucruri precum: „Vreau să mă despart de ea” sau „Aștept momentul potrivit” Aceste afirmații te fac să aștepți clipa în care vei putea începe o relație adevărată cu persoana iubită.

Dacă, din contră, iubitul ți-a spus clar că nu intenționează să se despartă de actuala parteneră, nu are rost să mai aștepți nimic. Tu decizi dacă vrei să ocupi la nesfârșit statutul de amantă sau dacă vrei să închei relația. Prima situație este cel mai des întâlnită. Însă ai grijă, dacă nu se schimbă nimic după câteva săptămâni, probabil că aștepți în zadar.
Unii oameni așteaptă ani întregi ca persoana iubită să se despartă de partenerul „oficial”. Având în vedere cât timp a trecut deja, este clar că aceasta nu va pune niciodată capăt relației respective, oricât de mult jură că o va face. Prin urmare, trebuie să eviți să cazi în capcana așteptării infinite, chiar dacă iubitul îți șoptește la ureche cele mai frumoase promisiuni.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • Pentru a avea o relație solidă ambii parteneri trebuie să se accepte așa cum sunt

  Nu există relaţie perfectă, fără niciun fel de nemulţumiri, însă există o graniţă fină între criticile constructive şi cele distructive, repetate constant, fără a avea fundament. Dincolo de daunele emoţionale şi psihice care apar la persoana criticată constant, acest “obicei prost” poate duce la destrămarea relaţiei de cuplu.

 • Una dintre cele mai grave greșeli pe care le putem face când suntem într-o relație

  Încrederea stă la baza unei relatii de dragoste sănătoase. Dacă nu există încredere, nu există relaţie. Multe persoane susțin că minciunile „nevinovate” sunt acceptabile, dar chiar și acestea trebuie evitate. O relație de cuplu reușită presupune o încredere nezdruncinată între parteneri.

 • De ce trebuie evitate persoanele care fac pe victima

  Ştim cu toţii persoane care fac pe victimele, care se lamentează tot timpul şi se consideră cele mai nefericite din lume. Se plâng permanent de viaţa tristă, de nenorocirile de care au parte, de norocul care îi ocolesc, comparativ cu ceilalţi „care nu mai pot de bine'. E riscant să fi veselă în prezenţa unei victime deoarece vei sfârşi să te simţi vinovată pentru asta şi să ţi se reproşrze că nu-ţi pasă de necazurile ei.

 • Simţi că nu eşti înţeleasă de partener

  Dacă o relaţie merge sau nu, depinde doar de noi. Ea este formată din doi oameni cu liberul arbitru şi cum ne comportăm unul cu celălalt determină dacă o să fim împreună în continuare sau nu.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5