Nu există relația perfectă, ci doar partenerul care ți se potrivește

partener.jpg

Nu există relația perfectă, ci doar partenerul care ți se potrivește
Alege să stai lângă acel bărbat care chiar te apreciază, iubește, respectă și știe cu adevărat ce își dorește
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Vrem lângă noi oameni perfecți, relaţii perfecte și nu suntem dispuși să înțelegem că a avea defecte și imperfecțiuni nu e un capăt de lume. Chiar nu e.

Nu există relația perfectă, ci doar partenerul care ți se potrivește. Avem tendința de a vrea mereu să atingem perfecțiunea, fie în plan profesional ori personal, însă perfecțiunea nu există și nu avem de ce să obținem un lucru doar pentru că așa ni se impune.

Încă de la primele întâlniri pe care le ai cu un bărbat, îți poți da seama dacă poți avea o relație cu el sau nu deoarece simți acest lucru. Îți vei dori mereu să vorbești cu el, să vă vedeți și să vă cunoașteți cât mai bine. Iar dacă nu simți asta, nu ar trebui să fii dezamagită și să îți pierzi speranța, ci să mergi mai departe deoarece viața ta nu s-a oprit la el.

Nu încerca să depui efort într-o relație care nu funcționează, ci alege să stai lângă acel bărbat care chiar te apreciază, iubește, respectă și știe cu adevărat ce își dorește. 

 

Loading...

Citește și

 • sex dimineata barbai dispusi

  Dimineaţa este momentul când bărbaţii au cea mai mare dorinţă de a face sex. Atunci organismul acestora secretă cea mai mare cantitate de testosteron. Deci, un factor important în sexualitatea masculină îl joacă acest hormon al plăcerii ce determină impulsurile “primitive” ale bărbaţilor.

 • A menţine pasiunea într-o relaţie este o provocare

  În orice relaţie de cuplu, dragostea şi pasiunea trebuie cultivate permanent de cei doi parteneri. Iubirea, alături de pasiune ne fac sa ne simţim vii, indiferent de vremuri şi de problemele pe care le întâmpinăm în celelalte domenii ale vieţii.

 • Ştiaţi că sărutul poate influenţa decizia de a intra într-o relaţie

  Specialiştii au ajuns la concluzia că sărutul ne ajută în găsirea partenerului, dar şi în consolidarea şi conservarea unei relaţii de viitor cu acesta. Iată de ce! Schimbul de salivă din timpul unui sărut îi oferă bărbatului indicii cu privire la fertilitatea şi libidoul femeii, de aceea domnii preferă săruturile mai profunde şi „răvăşite” chiar de la bun început.

 • Fumatul poate avea efecte negative asupra vieţii intime

  Fumatul este unul dintre cele mai nocive obiceiuri, nu mai este un secret pentru nimeni. Însă nu mulţi sunt cei care conştientizează că fumatul poate avea efecte negative şi asupra vieţii sexuale. În special bărbaţii sunt vizaţi de acest avertisment! Aşadar, dacă fumezi, cel mai bun lucru pe care îl poţi face ca să-ţi îmbunătăţeşti viaţa intimă este să renunţi chiar acum.