Nu ești sigură că e îndrăgostit de tine? Fii atentă la felul în care te tratează

sex.gif

Nu ești sigura îndragostit de tine
Atunci când eşti cu un bărbat în pat, îţi vei da seama cu uşurinţă dacă este îndrăgostit tine după felul în care te tratează
foto: 123RF

Bărbaţii nu sunt cei mai pricepuţi în a-şi exprima sentimentele şi aceasta se întâmplă nu pentru că nu le place să vorbească despre acest subiect, ci pentru că nu se gândesc foarte mult la el. Totuşi, există anumite lucruri pe care un tip îndrăgostit le face în intimitate şi care arată clar că intenţiile lui sunt serioase.

Atunci când eşti cu un bărbat în pat, îţi vei da seama cu uşurinţă dacă este îndrăgostit tine după felul în care te tratează. Este tandru, grijuliu şi este mult mai interesat de plăcerea ta decât a lui.

Comportamentul lui poate fi destul de neclar în alte situaţii, însă în momentele intime intenţiile sunt mult mai greu de ascuns. În plus, dacă i s-au aprins călcâiele după tine, va aştepta cu nerăbdare minutele de după în care staţi îmbrăţişaţi şi vorbiţi despre orice. Acele momente de apropiere sunt un indiciu clar că ţine la tine şi vrea să împărţiţi totul, nu doar clipele senzaţionale din dormitor.

 

Loading...

Citește și