Noutatea, principalul condiment al unei relaţii

da.jpg

Noutatea principalul condiment al unei relaţii
Principalul condiment al unei relaţii este noutatea
foto: 123RF

Principalul condiment al unei relaţii este noutatea. Este, fireşte, nevoie de imaginaţie si de creativitate pentru a găsi locuri noi, situaţii inedite, pentru a reinventa periodic povestea de dragoste care stă la baza relaţiei. Rămâne extrem de important romantismul, care tinde să dispară în relaţiile de lungă durată.

Timpul ucide pasiunea, iar dorinţa se hrăneşte cu diversitate. Încetul cu încetul entuziasmul scade iar de nebunie nici nu poate fi vorba. O viaţă intimă satisfăcătoare se menţine cu efort de ambele părţi. Uneori simpla absenţă a partenerului poate trezi o dorinţă profundă şi vie, alteori însă, rivalitatea sau o situaţie ameninţătoare poate fi cheia.

Schimbaţi dormitorul, lenjeria, încercaţi locuri noi, puneţi-vă imaginaţia la contribuţie. Jocuri de roluri, vestimentaţia nouă şi provocatoare şi învăţaţi să vă redescoperiţi unul pe celălalt. Dacă vreţi ca viaţa voastră intimă să devină şi mai picantă, puteţi vizita un sex-shop. În astfel de locuri este practic imposibil să nu găsiţi ceva care să vă incite.

 

 

Loading...

Citește și

 • De ce bărbaţii nu îşi doresc să facă sex tot timpul cu partenera

  Eşti în dormitor cu iubitul tău, ai chef să faci dragoste, dar el te-a refuzat. Nu numai că ţi-a rănit egoul dar îţi mai pui şi tot felul de întrebări în ceea ce priveşte relaţia. Ce nu mai merge? De ce nu mai vrea să facă sex? Stai liniştită, problema nu e atât de gravă precum pare. La fel ca tine, şi partenerul tău de viaţă are momente în care nu e pregătit pentru a face amor. Nu are dispoziţia necesară, poate e stresat, poate pur şi simplu nu ai nimerit momentul. Până şi cel mai obsedat bărbat are parte de clipe în care nu se gândeşte la sex.

 • Ştiaţi care este sursa tuturor orgasmelor experimentate de femei

  Mai mult de 90% dintre bărbaţi au orgasm de fiecare dată când fac sex, indiferent că e sex normal sau oral. La femei lucrurile se complică. Ele ajung mult la greu la orgasm prin penetrare, însă atunci când li se face sex oral, orgasmul este garantat.

 • Motivul pentru care bărbaţii sunt atraşi de femeile independente

  Se pare că femeile independente au început să câştige din ce în ce mai mult teren în faţa bărbaţilor. Probabil, vă întrebaţi de ce? Pentru că lasă impresia unor femei puternice, gata să înfrunte orice greutate în viaţă, fiind demne de admirat.

 • metode eficiente de a scapa de timiditate in pat

  Sexul de calitate înseamnă să uiți de timiditate, să-ți lași imaginația să zburde, să explorezi, să experimentezi și să ai încredere în propria persoană. Pentru a avea parte de o experienţă de calitate, iată câteva metode eficiente de a scăpa de timiditate în pat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1