Nimic nu durează o veşnicie. Iată ce trebuie să ştiţi despre etapa de îndrăgostire

indr.jpg

Nimic nu durează o veşnicie
Etapa de îndrăgostire, în care ne descoperim partenerul cu mult interes, în care noutatea este prevalentă, iar viața sexuală foarte activă, nu durează foarte mult
foto: 123RF

Pentru toţi cei îndrăgostiţi, lumea toată se învârte în jurul unei singure persoane. Îndrăgostiţii sunt capabili să depăşească pentru persoana iubită orice fel de obstacol. Atunci când sunt îndrăgosţiţi, partenerii par să ignore orice altceva din jur pentru că nu au nevoie decât unul de celălalt. Fiecare dintre cei doi are impresia că și-a găsit jumătatea și că vor rămâne nedespărțiți o veşnicie.

Dar să nu uităm că etapa de îndrăgostire, în care ne descoperim partenerul cu mult interes, în care noutatea este prevalentă, iar viața sexuală foarte activă, nu durează foarte mult. Inevitabil, unul dintre parteneri va ajunge să se simtă sufocat, să își dorească să revină la viața pe care o avea înainte, în care să includă și alte activități și preocupări, în afara cuplului.

Evident, acest lucru produce celuilalt partener suferință. În plus, dacă este încă prins în etapa fuzională, va resimți dureros schimbările observate la partener. Aici începe criza unui astfel de cuplu, iar dacă cei doi nu au încă un stil de comunicare comun, dacă au dificultăți în acceptarea nevoilor celuilalt, în curând ajung la despărțire. Iar astfel de despărțiri sunt extrem de dificile și încărcate cu suferință, pentru că apar multe întrebări privind motivele care au dus la acest deznodământ.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • simptomele celor mai frecvente boli cu transmitere sexuala

    Bolile cu transmitere sexuală, din păcate, nu prezintă întotdeauna simptome, motiv pentru care controalele medicale regulate trebuie făcute la cel mai mic semn de îngrijorare. Cu cât sunt descoperite mai din timp, cu atât cresc şansele ca acestea să poată fi tratate cu succes.

  • Cum evoluează sexul într-o relaţie

    Cele mai multe cupluri care au o relaţie de lungă durată se întreabă dacă este normal ca atracţia şi dorinta sexuală să se diminieze sau să dispară cu timpul. Specialiştii în materie de sex spun că da, este normal. Anumiţi factori hormonali duc la scăderea libidoului odată cu trecerea timpului, dar acest lucru nu trebuie să afecteze relaţia de cuplu în niciun fel.

  • Sprâncene pronunţate, maxilar puternic, buze subţiri şi trăsături masculine. Acesta este tiparul bărbatului predispus la aventuri, înclinat să-şi înşele partenera, arată un studiu efectuat la Universitatea Australiei de Vest. Experţii au vrut să vadă dacă, în funcţie de trăsăturile faciale, anumiţi bărbaţi pot fi catalogaţi drept infideli. Iată la ce concluzie au ajuns!

  • Motivul cel mai cunoscut pentru care femeile mimează orgasmul

    Să spunem că nu este atât de grav dacă ai făcut-o la un moment dat din plictiseală sau din dorința de a nu-i răni orgoliul partenerului de viață. Însă, o dată ce vei face o obișnuință din a mima orgasmul, nu te vei mai putea opri atât de ușor. Iar un astfel de comportament va duce, în timp, la apariția unor frustrări și la o viață sexuală nesatisfăcătoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1