Nimfomania, comportament sexual deviant. Care sunt cauzele

dependenta_de_sex.jpg

Nimfomania comportament sexual deviant
Dependenţa de sex, numită în unele contexte şi nimfomanie, se află la graniţa între joacă, plăcere, nebunie şi boală
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Dependenţa de sex, numită în unele contexte şi nimfomanie, se află la graniţa între joacă, plăcere, nebunie şi boală. Cu toate acestea, mulţi specialişti o consideră mai mult o boală. O persoană dependentă de sex este obsedată de gândul producerii unei activităţi sexuale, dar nu de fiecare dată obţine o plăcere reală din acel act sexual.

precis, persoana care nu rezistă să facă sex suferă de o dereglare a organismului ce o împinge să fie dependentă de eliberarea anumitor hormoni şi receptori chimici specifici actului sexual şi stării de climax.

O altă cauză a dependenţei de sex poate fi de natură emoţională, persoana respectivă simţind constant nevoia de afecţiune, de implicare într-o relaţie chiar şi pasageră şi de apropiere fizică. Rezultatul este trecerea de la un partener sexual la altul, într-o încercare disperată de a se simţi apreciate, atinse, mângâiate, iubite chiar şi pentru câteva minute.

Departe de ideile preconcepute ale societăţii moderne, acesta este unul dintre motivele principale pentru care multe fete depresive, abuzate, părăsite de părinţi sau cu o copilările nefericită ajung să fie prostituate, dame de companie sau femei cu o viaţă sexuală foarte libertină.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1