Nevoile sexuale ale femeilor sunt uşor de satisfăcut, asta dacă ştii ce le face plăcere

dragoste.jpg

Nevoile sexuale ale femeilor sunt uşor de satisfăcut
Nevoile sexuale ale femeilor sunt ușor de satisfăcut, asta dacă știi cum este ca persoană
foto: 123RF

Nevoile sexuale ale femeilor sunt ușor de satisfăcut, asta dacă știi cum este ca persoană și cunoști exact ce-i face plăcere și ce nu. Există nenumărate studii şi păreri avizate despre cât de puţin le cunosc bărbaţii pe femei când vine vorba despre sex. Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic cred că femeile visează să aibă în dormitor adevărate maşini de sex, bărbaţi capabili să le lase fără suflare în timpul unor maratoane sexuale.

Ei bine, studiile au arătat că majoritatea femeilor mimează orgasmul doar pentru a pune capăt unei partide de sex interminabile, mai ales când acestea realizează că indiferent de efortul depus de bărbat ea nu va ajunge la orgasm.

Prin urmare, atunci când îşi doreşte numai să fie ţinută în braţe şi nu vă dă de înţeles că vrea să faceţi din nou sex sau când se oferă să vă facă sex oral fără să ceară nimic în schimb, încercaţi să vă bucuraţi de moment şi să-i oferiţi ceea ce are nevoie. Femeile nu-şi doresc mereu demonstraţii de forţă şi rezistenţă în pat, ci au nevoie mai ales de implicare emoţională şi de multă răbdare.

 

Loading...

Citește și

 • Aspecte referitoare la sexualitatea masculină

  Încă mai există o mulţime de lucruri pe care nu le ştim despre sexualitatea bărbaţilor şi nu pentru că nu ar fi interesate, ci pentru că există o reţinere în abordarea unor astfel de subiecte. În articolul de mai jos, descoperiţi câteva aspecte referitoare la sexualitatea masculină, pe care ar trebui să le cunoască toată lumea:

 • Cum pot partenerii de cuplu să ajungă pe culmile plăcerii în acelaşi timp

  Orgasmul feminin se poate sincroniza cu cel mascului, însă nu întotdeauna cele două orgasme coincid. Pentru ca partenerii să ajungă pe culmile plăcerii în acelaşi timp este necesară o cunoaştere foarte bună a propriei persoane şi a celui de lângă tine. Spre deosebire de bărbat, femeia poate să rateze orgasmul din pricina unui zgomot, a unui gest sau a unei şoapte.

 • De ce e bine să te manifeşti în timpul sexului

  Dacă îţi doreşti să obţii tot ce-i mai bun de la relaţia ta şi să aveţi, atât tu, cât şi partenerul tău, parte de momente de neuitat în dormitor, trebuie să învăţaţi să vă exprimaţi dorinţele şi să vă manifestaţi în pat.

 • Când începe declinul vieţii sexuale în relaţia de cuplu

  Când vorbim despre femei plictisite în pat, imediat ne întrebăm: a cui este vina? Însă, în realitate, nu putem vorbi de vină, ci de responsabilitate. Atunci când ne confruntăm cu această situaţie, în general este responsabilitatea ambilor parteneri.