Nevoile femeilor în ceea ce privește o relație. Iată pe ce pun preţ în mod deosebit

rada.jpg

Nevoile femeilor în ceea ce privește o relație
Nevoile femeilor în ceea ce privește o relație includ prezența unui partener cu care pot să râdă, în care să aibă încredere și care să le înțeleagă
foto: 123RF

Reprezentantele sexului frumos sunt mult mai atente decât bărbaţii în ceea ce priveşte alegerea partenerului de viaţă. Ele acordă o atenție sporită detaliilor, privesc dincolo de suprafață și nu se limitează doar la atracția fizică.

A fi într-o relație presupune a lucra împreună. Pe zi ce trece, partenerii colaborează pentru a construi o viață comună armonioasă și fericită. Simpla atracție fizică nu este suficientă în acest scop dacă partenerul nu este capabil să se facă fericit nici măcar pe sine însuși.

Nevoile femeilor în ceea ce privește o relație includ prezența unui partener cu care pot să râdă, în care să aibă încredere și care să le înțeleagă. Acestea vor ca partenerul ales să le facă viața mai ușoară, nu să o îngreuneze cu cereri nerezonabile, neîncredere sau gelozie.

Într-o relație nu ar trebui să existe distanță sau suferință între parteneri, acest lucru este exact opusul unei echipe de succes. Toate femeile visează la un partener căruia să-i poată împărtăși aspirațiile și care să le ofere susținerea necesară pentru a-și urma visele.

 

Loading...

Citește și

 • păstrezi o relaţie de prietenie bărbat ataşezi emoţional

  Specialiştii în relaţiile de cuplu au descoperit că emoţiile care se nasc între doi parteneri implicaţi într-o relaţie amoroasă nu diferă prea mult de cele existente între doi prieteni foarte buni. Este vorba despre loialitate şi empatie, dar şi despre capacitatea de a face compromisuri.

 • Preludiul nu trebuie să fie plictisitor starneasca apetitul

  Preludiul este unul dintre cele mai importante etape a actului sexual, peste care nu trebuie să sari. Iar secretul unui preludiu ideal constă în a vorbi deschis cu partenerul, despre ce înţelege fiecare prin preludiu, ce aşteptări are şi ce l-ar ajuta să se simtă cu adevărat satisfăcut. Cunoscând dorinţele şi nevoile intime ale celuilalt, ajungi să preţuieşti preludiul.

 • De ce sexul este mai bun mai interesant după căsătorie

  Chiar dacă se presupune că vei sta cu acelaşi partener pentru tot restul vieţii, sexul poate deveni mult mai bun după căsătorie. Poate că pasiunea de la început se mai domoleşte, dar trebuie să priveşti şi partea plină a paharului, pentru că există o mulţime de aspecte interesante legate de viaţa sexuală în căsnicie. Iată care sunt:

 • relaţie armonioasă se menţine de la sine joacă comunicarea

  Nu uitaţi că, pentru a meţine o relaţie armonioasă, comunicarea este la fel de importantă ca intimitatea fizică, pentru că întreţine conexiunea emoţională între partenerii de cuplu. Astfel, un mod de a vă împărtăşi iubirea este să vă faceţi complimente reciproc, atunci când sunteţi singuri, dar şi faţă de alte persoane, să vă exprimaţi aprecierea unul faţă de celălalt şi să vă încurajaţi în ceea ce faceţi.