Nevoia pe care o au toate femeile aflate într-o relaţie

iubeasca.jpg

Nevoia au toate femeile aflate într-o relaţie
Femeile au nevoie de un bărbat care să le iubească, să le asculte şi să le înţeleagă
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Femeile au nevoie de un bărbat care să le iubească, să le asculte şi să le înţeleagă chiar şi după o zi obositoare. Mulţi reprezentanţi ai sexului puternic se sperie de acest lucru, însă puţini ştiu că tot ce trebuie să facă este să le acorde atenţia necesară, să încerce să le liniştească şi să le ofere câteva momente de relaxare.

Alături de un partener care îţi este şi prieten viaţa de cuplu este mult mai frumoasă şi interesantă. Atunci când o femeie va avea deplină încredere în tine, ea o să ştie să te recompenseze pe măsura tuturor lucrurilor frumoase pe care le-ai făcut pentru ea.

Femeia din zilele noastre nu este atât de complicată pe cât cred bărbaţii. Ea nu îşi doreşte imposibilul, ci doar să aibă lângă ea un bărbat adevărat, un partener pe care să se poată baza la nevoie, unul care să fie dispus să lupte alături de ea şi care să nu încurajeze monotonia în cuplu.

 

Loading...

Citește și

 • Nu lăsaţi stresul şubrezească relaţia

  Stresul pare să afecteze din ce în ce mai multe persoane şi, din păcate, nu ocoleşte nici viaţa de cuplu. Vedem în jurul nostru familii în care unul sau amândoi partenerii suferă de stres într-o formă mai mult sau mai puţin gravă, dar care afectează bunul mers al relaţiei.

 • Cum ne dam seama avem problema ordin sexual

  Problemele de ordin sexual sunt numite în limbaj medical disfuncții sexuale. O problemă sexuală apare în momentul în care simţi că partidele de sex nu te mai satisfac ca înainte şi începi să îţi pierzi interesul pentru plăcerea în doi. Începi să suferi de o disfuncţie sexuală atunci când nu te exciţi, penetrarea şi actul sexual sunt dureroase sau nu poţi să ai orgasm.

 • Testul hotărăşte soarta relaţiei voastre

  Chiar dacă relaţia voastră pare a fi perfectă şi credeţi că este momentul potrivit să o duceţi la nivelul următor, există foarte multe aspecte de care trebuie să ţineţi cont, înainte să luaţi o hotărâre. Mutatul împreună reprezintă un pas extrem de important, un test, care hotărăşte, într-un fel sau altul, soarta relaţiei voastre.

 • Ingredientele stau la baza unei relaţii cuplu armonioase

  Dragostea şi prietenia adevărată sunt temelia unei relaţii de lungă durată. Dragostea îţi permite să fii tu însăţi în timp ce încerci să evoluezi, atât individual cât şi emoţional, alături de partener. Prietenia sinceră este cea care te ajută să îţi exprimi cu uşurinţă gândurile, nevoile, temerile. În articolul de mai jos, află şi alte ingrediente care fac ca o relaţie să fie armonioasă.