Multe femei spun că au simțit cel puțin o dată dureri în timpul sau după actul sexual. Iată o posibilă cauză

bc.jpg

Multe femei spun că au simțit cel puțin o dată dureri în timpul sau după actul sexual
De cele mai multe ori, durerile din timpul actului sexual sunt cauzate de diverse infecţii apărute fie în zona vaginală, fie în cea uterină
foto: 123RF

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Majoritatea femeilor spune că a simțit cel puțin o dată dureri în timpul sau după actul sexual. Unele dintre ele nu vorbesc niciodată cu un medic. Altele caută să îşi ascundă suferinţa chiar şi faţă de partener.

Ultimul lucru pe care şi-l doresc femeile este să simtă durere în timpul sexului. Din păcate, acestă problemă e din ce în ce mai întâlnită, însă multe nu acordă importanţă acestui aspect, lucru care le poate pune în pericol sănătatea. Iată o posibilă cauză care poate determina apariţia durerii în momentul intim.

Infecţiile vaginale sau uterine pot determina apariţia durerii

De cele mai multe ori, durerile din timpul actului sexual sunt cauzate de diverse infecţii apărute fie în zona vaginală, fie în cea uterină. Dacă durerea se manifestă prin apariţia unor senzaţii de arsură şi de usturime ale vaginului, în timpul penetrării, atunci cauza acesteia poate fi o infecţie la nivelul organului genital. Însă, dacă durerea este şi mai accentuată şi este resimţită ca o înţepătură, în urma penetrării mai profunde, atunci aceasta poate fi determinată de existenţa unei infecţii la nivelul uterului, colului uterin sau trompelor uterine. În fiecare dintre aceste cazuri este absolut necesar să consulţi un medic specialist, care să depisteze ce anume provoacă durerea şi să îţi recomande un tratament corespunzător problemei pe care o ai.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5