Multe femei se plâng de durere în timpul sexului. Stimularea slabă poate fi o cauză

sex.jpg

femei plâng durere în timpul sexului stimularea
Durerea în timpul partidelor de amor poate avea un efect emoţional distructiv asupra relaţiei de cuplu
foto: 123RF

Din nefericire, durerea în timpul partidelor de amor poate avea un efect emoţional distructiv asupra relaţiei de cuplu. Iar cu timpul, unele cupluri chiar ajung să se despartă din această cauză. Atunci când sexul îţi provoacă durere, nicidecum plăcere, trebuie să identifici cauza, pentru a înlătura de tot efectul. În articolul de mai jos, aflaţi motivul pentru care unele femei simt disconfort în timpul sexului.

Stimularea slabă poate fi o cauză

Atunci când o femeie se excită, labiile, clitorisul şi vaginul se umflă şi lubrifierea naturală se produce în interiorul vaginului, iar acest proces ajută la protejarea femeii de durere în timpul actului sexual. Fără aceste mecanisme de protecţie naturală, ţesutul vaginal ar putea fi uscat şi fragil, frecarea ar putea fi incomodă sau s-ar produce chiar ruperea.

Din nefericire, multe femei se lovesc de asta, dar strâng din dinţi şi merg mai departe, iar asta accentueză ciclul durerii. Dacă vă confruntaţi cu o astfel de problemă, mergeţi la un ginecolog care poate diagnostica cauzele durerii sexuale. Utilizaţi lubrefiantul în timpul preludiului şi al actului sexual, asta pentru a creşte plăcerea şi confortul. De asemenea, optaţi pentru un preludiu de cel puţin 30 de minute înainte de avea relaţii sexuale.

Loading...

Citește și

 • Lucruri pe care bărbaţii le iubesc în mod deosebit la femei

  Unele dintre lucrurile pe care bărbaţii le iubesc în mod deosebit la femei nu au legătură cu aspectul exterior. Desigur, acesta este foarte important, însă nu contează 100%.

 • important ca partenerii de cuplu să petreacă timp și separat

  Când se îndrăgostesc și se află la început de relație, partenerii doresc să își petreacă cât mai mult timp împreună. Starea pe care o simți atunci când te îndrăgostești creează dependență și este greu să poți să renunți la ea. Însă este extrem de important să vă acordaţi o oarecare libertate pentru a nu vă simţi încorsetaţi în relaţie

 • De ce unele relaţii rezistă în timp şi altele nu

  De ce unele relaţii rezistă în timp şi altele nu şi ce putem face pentru a avea o căsnicie fericită? Este o întrebare pe care şi-o pun cele mai multe persoane. Fiecare relaţie este unică şi orice cuplu traversează perioade cu suişuri şi coborâşuri, însă este important să ştim cum să depăşim aceste momente.

 • fac cuplurile pentru a avea o viaţă sexuală echilibrată relaţie fericită

  Orice cuplu îşi doreşte să aibă o relaţie armonioasă şi fericită şi dacă, se poate, să dureze o viaţă întreagă. Dar ca acest lucru să se întâmple, cei implicaţi trebuie să-şi îndrepte mereu atenţia către celălalt prin iubire şi afecţiune şi pentru o mai bună conectare fizică şi emoţională.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1