Motivul real pentru care femeile nu au chef de o partidă de amor

ref.jpg

Motivul real pentru care femeile nu au chef de o partidă de amor
Multe femei refuză partide de sex pentru că solicitarea apare aşa din senin
foto: 123RF

De ce femeile refuză sau nu au chef să facă sex? Specialiştii în materie de sex spun că dorința sexuală a femeilor vine ca un răspuns la stimuli și nu este chiar spontană. Prin urmare, cheful de sex nu apare aşa din senin. Femeile răspund la indicii cu tentă sexuală și au nevoie de timp să își identifice cheful. Iar aici nu este vorba despre preludiu.

Pentru cele mai multe femei, este important și ceea ce se întâmplă înainte de preludiu. Mesaje cu tentă sexuală din partea partenerului? O întâlnire spontană cu el pe parcursul zilei? Un sărut prelungit? Sunt numeroase gesturi care pot declanșa dorința, fără a discuta explicit despre sex.

Multe femei refuză partide de sex pentru că solicitarea apare aşa din senin. Sunt nepregătite, nu au dispoziția necesară sau e un moment nepotrivit. Iar această reacție le întărește convingerea că nu sunt interesate de sex. Ca să nu mai spunem că toată lumea e nefericită…

Încearcă să îți acorzi câteva momente atunci când partenerul îți spune că are chef de sex și nu refuza imediat. Dacă nu ai încă dispoziția necesară, în loc să refuzi, propune-i să faceți altceva înainte, pentru a-ți da timp. Pare ciudat, dar o plimbare, un film pe care îl vedeți împreună sau cina te pot ajuta să te obișnuiești cu ideea și să te ajuți și singură să intri în dispoziție. Nevoia aceasta de a lucra cu dispoziția ta, poate fi necesar să o includeți în ecuație, dacă vreți să vă păstrați viața sexuală departe de frustrări…

 

Loading...
 
 

Citește și

 • ce poţi să faci iubitul reziste mai mult în pat

  Ejacularea prematură este, se pare, cel mai ruşinos lucru care i se poate întâmpla unui bărbat în timpul unei partide de sex. Dacă iubitul tău se confruntă des cu o astfel de situaţie, nu ar trebui să te gândeşti instant la despărţire, ci să discuţi deschis cu acesta şi să îl ajuţi să reziste mai mult în pat.

 • Comportamente ale femeilor alungă potenţialii parteneri

  Cei mai mulţi bărbaţi atunci când intră într-o relaţie nu agreează anumite comportamente tipic feminine. De exemplu, gelozia dusă la extrem, curiozitatea exagerată şi vorbitul non-stop sunt lucruri care nu sunt tocmai pe placul lor. Specialiştii în terapia de cuplu au identificat câteva situaţii care îi îndepărtează pe reprezentanţii sexului puternic de partenerele de viaţă. Iată ce acuză bărbaţii de obicei:

 • Întrebarea femeile nu ar trebui adreseze niciodată bărbat

  Comunicarea joacă un rol extrem de important atunci când vrei să stabileşti o conexiune între tine şi persoana iubită, însă trebuie să acorzi o atenţie deosebită ideilor pe care le transmiţi atunci când vorbeşti. Chiar dacă ai tot felul de curiozităţi despre trecutul iubitului tău, există o întrebare pe care nu ar trebui să o adresezi niciodată unui bărbat, indiferent de cât de bine vă cunoaşteţi.

 • cuplu in pat

  Se spune că un bărbat bun la pat nu se laudă niciodată cu performanţele lui sexuale, dar nu i-ar displăcea să i le lauzi tu. Din când în când, partenerului tău de viaţă iar prinde bine să-i ridici în slăvi masculinitatea şi să-i răsfeţi orgoliul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1