Motivul pentru care unii bărbaţi nu vor să fie alintaţi. Are legătură cu masculinitatea?

save_image.jpg

Motivul pentru care unii bărbaţi nu vor să fie alintaţi
Pentru a fi sigură că nu strici farmecul clipelor romantice, spune-i partenerului tău pe nume
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Nu toţi bărbaţii se simt confortabil când vine vorba de alinturi. Giugiuleala din vorbe poate ruina pasiunea mistuitoare dintr-o partidă de sex. Un bărbat se poate plictisi să i se spună într-un anume fel, ori intră la bănuieli legate de câţi „Pui” au mai fost în inima iubitei lui. Iar alţii se pot simţi mai puţin bărbaţi din cauza unor dezmierdări care îi fac să pară mici, slabi şi neajutoraţi.

Alinturile "dulci" şi "pufoase", asocierile cu diferite animăluţe sau personaje haioase şi simpatice sunt fireşti într-o relaţie, atâta timp cât sunt acceptate de ambii parteneri şi sunt o modalitate reciprocă de exprimare a sentimentelor.

Chiar dacă sunt dovezi de afecţiune şi tandreţe, nu este recomandat să foloseşti acest tip de apelative în momentele intime, deoarece acestea îl pot deranja pe iubitul tău şi îl pot face să se simtă demasculinizat şi deloc atrăgător.

Pentru a fi sigură că nu strici farmecul clipelor romantice, spune-i partenerului tău pe nume. În acest fel îl vei face să se simtă important pentru tine şi în acelaşi timp se va simţi dorit sau foloseşte apelative precum"iubitule", "scumpule", "dragostea mea".

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1