Motivul pentru care majoritatea oamenilor își înșală partenerul de cuplu

infidelitate.jpg

Motivul majoritatea oamenilor își înșală partenerul de cuplu
În cele mai multe cazuri, aventurile sunt niște simptome ale dispariției conexiunii emoționale
foto: 123RF

Infidelitatea afectează foarte multe cupluri, chiar şi pe cei care la prima vedere par extrem de fericiţi. Dar până la urmă, de ce înșală oamenii?

În cele mai multe cazuri, aventurile sunt niște simptome ale dispariției conexiunii emoționale dintre cei doi parteneri. Ce este o conexiune emoțională și de ce este atât de importantă pentru a avea o relație sănătoasă și împlinită?

O conexiune emoțională are loc atunci când ție și partenerului tău vă pasă de ceea ce credeți fiecare. Nu este nimic mai încurajator decât să ai parte de înțelegerea partenerului atunci când treci prin momente dificile. Și nu este nimic mai dificil decât să fi ignorată emoțional de persoana pe care o iubești cel mai mult.

Atunci când partenerul nu îți răspunde cu compasiune și înțelegere, te simți rănită și ignorată. Iar acest lucru este valabil pentru orice persoană. Aceștia sunt pașii care duc mai mult ca sigur la certuri, distanțare între parteneri și, cel mai probabil, la infidelitate.

 

Loading...

Citește și

 • Află motivul pentru care tu simţi durere când faci sex

  Dispareunia este termenul medical folosit pentru a defini durerea sau orice fel de disconfort apărut în regiunea genitală în timpul sau după contactul sexual. Durerea poate fi descrisă ca o senzaţie de zgârietură, înţepătură sau ca o arsură, mâncărime. În funcţie de cauză, durerea în timpul contactului sexual poate fi o problemă persistentă sau poate apărea sporadic, intermitent.

 • spălăturile vaginale sunt recomandate doar în cazul unor infecţii locale

  Spălăturile vaginale, realizate manual cu săpunul sau cu dispozitive speciale, nu numai că sunt total inutule, dar pot să devină periculoase. În primul rând, vaginul se curăţă singur datorită secreţiilor, iar aciditatea sa omoară microorganismele care nu au ce căuta acolo. Un vagin sănătos nu trebuie nici spălat cu săpun, nici dezinfectat cu diverse substanţe.

 • Ce îi sperie pe unii bărbaţi când sunt cu partenerele în pat

  Când vine vorba de intimitatea în cuplu, reprezentanţii sexului puternic se confruntă aproximativ cu aceleaşi temeri şi probleme ca şi femeile. Ponderea mare pe care sexul o joacă în în bunul mers al relaţiei, dar şi dorinţa de a oferi plăcere partenerelor, îi pot face pe bărbaţi să se înhibe şi să aibă probleme în a se excita şi a performa corespunzător între cearceafuri. Iată una dintre cele mai frecvente situaţii cu care se confruntă bărbaţii în timpul actelor sexuale.

 • Ce faci când observi că partenera s-a plictisit de relaţia voastră

  Simţi că partenera s-a plictisit de relaţia voastră? Psihologii spun că nu este cazul să te îngrijoreze prea tare acest lucru. Pur şi simplu este cazul să mai ieşiţi din zona voastră de confort.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1