Motivul pentru care cele mai multe persoane refuză să-şi oficializeze relaţia

vaaa.jpg

Motivul pentru care cele mai multe persoane refuză căsătoria
Pot exista o serie de reticențe din partea partenerilor la a duce relația la alt nivel și de „a se lega de cineva pe viață"
foto: 123RF

Pentru unii căsătoria reprezintă un pas normal în viața de cuplu, o continuare a relației lor de iubire într-un cadru oficial, iar semnarea actului de căsătorie nu schimbă modul în care funcționează în relația de cuplu.

În schimb, pentru alții, oficializarea relației poate fi privită ca o îngrădire sau o renunțare la libertatea personală, considerând că odată ce se vor căsători vor deveni un „bun' al celuilalt partener asupra căruia acesta poate avea oricând drepturi, activându-se astfel o serie de îngrijorări sau frici care anterior nu erau prezente în plan conștient.

De aceea, pot exista o serie de reticențe din partea partenerilor la a duce relația la alt nivel și de „a se lega de cineva pe viață'. Însă, dincolo de motivul care stă în spatele refuzului căsătoriei, este deosebit de important ca ambii parteneri de cuplu să fie sinceri unul cu celălalt și să comunice despre modul în care privesc căsătoria, despre fricile și temerile pe care le au și, în același timp, să dea libertate partenerului de a alege dacă dorește sau nu să-i rămână alături.

Loading...
 
 

Citește și

 • Doriţi să integraţi sexul oral în viaţa voastră intimă

  Nu cred că există persoană căreia să nu îi placă să i se facă sex oral. Această practică se presupune a fi una dintre cele mai plăcute feluri de manifestare a activităţii sexuale. Totuşi, unele persoane sunt private de această plăcere incredibilă din cauza multor motive. Partenerul lor poate fi timid, educaţia, complexele, dezgustul sau frica că nu ştiu ce trebuie făcut.

 • Motivul pentru care conversaţiile sex sunt stânjenitoare în relaţia de cuplu

  Conversaţiile despre sex, de cele mai multe ori, pot fi stânjenitoare în relaţia de cuplu. Din cauza educaţiei primate în familie, cei mai mulţi dintre noi se simt ruşinaţi de faptul că se bucură de sex, cu atât mai mult de discuţiile legate de nevoi şi dorinţe.

 • ce trebuie sa stii despre sexul in perioada delicata a lunii

  Chiar dacă unora ar putea să li se pară neplăcut, multe reprezentante ale sexului frumos sunt foarte excitate în perioada menstruaţiei. Important este ca ambii parteneri să accepte ideea unui act sexual în aceste condiţii şi să ţină cont de respectarea unor reguli de igienă riguroase.

 • trebuie să ştie femeile în materie de sex lucruri importante

  Mai sunt lucruri pe care femeile încă nu le ştiu despre sex şi nu pentru că nu ar fi interesaţe, ci pentru că există o reticenţă în abordarea unor astfel de subiecte. În articolul de ma jos, găsiţi o listă cu lucruri pe care reprezentantele sexului frumos ar trebui să le cunoască despre sex, astfel încât să facă faţă mai uşor problemelor care pot să apară în viaţa intimă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1