Motivul pentru care cei mai mulţi bărbaţi înşală. Nu are legătură cu sexul

infidelitate.jpg

Motivul pentru care cei mai mulţi bărbaţi înşală
Bărbaţii, ca şi femeile, vor să fie apreciaţi, doriţi şi să li se acorde atenţie
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Cei mai mulţi parteneri de cuplu presupun că infidelitatea apare din cauza lipsei activităţii sexuale, dar acesta nu este nici pe departe cel mai întâlnit motiv. Bărbaţii, ca şi femeile, vor să fie apreciaţi, doriţi şi să li se acorde atenţie. În articolul de mai jos, aflaţi care este unul dintre cele mai întâlnite motive pentru care unii bărbați aleg să le fie infideli partenerelor de viaţă.

Simt că nu mai sunt importanţi pentru partenere

Fiecare are programul lui, la fel de încărcat și stresant. Într-o astfel de rutină obositoare este foarte ușor să te pierzi pe tine, dar și pe celălalt și câteodată poți uita să îi arăți cât de mult înseamnă el pentru tine.

Din acest motiv, el începe să simtă că nu mai este la fel de important pentru tine, așa că prima femeie care îi acordă mai multă atenție și importanță devine un centru de interes pentru el, iar acest flirt se poate transforma destul de ușor și rapid într-o aventură. Nu uita să îi arăți din când în când că este o prioritate pentru tine.
 

Loading...

Citește și

 • cunoscut motiv ceartă relaţie greseste femeia

  Sunteţi la începutul relaţie şi partenerul tău îţi spune că te doreşte şi că ar vrea să treceţi la pasul următor. Nu te gândi că s-a îndrăgostit de tine, ci doar că vrea să treacă la următorul prag, aşa cum îşi doresc mulţi bărbaţi, de astfel.

 • Sexul oral placeri rasfaţa iubita

  Sexologii au ajuns la concluzia că toate cuplurile în care partenerii practică sexul oral sunt mult mai stabile şi se bucură de încredere reciprocă mult mai mare decât cele în care această experienţă este încă un subiect tabu

 • Rutina din timpul căsătorie nu ar trebui să fie o normalitate

  Apariţia rutinei în timpul căsătoriei nu este o normalitate, care vine o dată cu trecerea timpului, ci este rezultatul unor dezechilibre şi deficienţe de comunicare între cei doi parteneri şi a unor factori externi, care influenţează modul de evoluţie al relaţiei şi felul în care cuplu se raportează la aceasta.

 • sex cuplu probleme dormitor romani

  Sexul este esențial pentru viața de cuplu. La început, dorința vine spontan, în timp, însă, intervine monotonia. Țineți cont că, mai ales în cuplurile căsătorite, sexul are puterea de a menţine vie iubirea şi de a aduce echilibrul. Iată ce sfaturi ne dă specialistul după ce a depistat cele mai frecvente cinci probleme cu care se confruntă românii în dormitor!