Motivul pentru care bărbaţii refuză să mai facă sex cu partenera

refux.jpg

Motivul pentru care bărbaţii refuză să mai facă sex cu partenera
Când partenerul tău de viaţă nu mai este preocupat de partea fizică a relaţiei, este posibil ca el să caute un mod de a ieşi din căsnicie
foto: 123RF

Chiar dacă este un lucru la care nu vrei să te gândeşti, când partenerul tău de viaţă nu mai este preocupat de partea fizică a relaţiei, este posibil ca el să caute un mod de a ieşi din căsnicie. De regulă, atunci când un bărbat premeditează încetarea relaţiei, comportamentul său se va schimba treptat şi nu peste noapte. La început el va bate în retragere pe plan emoţional, abia apoi vei sesiza schimbări la capitolul contact fizic.

Iată ce se poate face în această situaţie

Dacă lipsa dorinţei lui sexuale nu are cauze medicale, atunci poate e timpul să accepţi realitatea. Unii bărbaţi pur şi simplu nu găsesc curajul necesar de a spune direct partenerelor că le părăsesc, sau nu vor să pară insensibili, aşa că preferă să emită diverse semnale. De exemplu, refuzul de a mai face sex.

De cele mai multe ori, ei speră să fii tu aceea care sparge gheaţa şi pune pe “tavă” discuţia dificilă. Începe prin ai spune că ai remarcat unele schimbări în atitudinea sa faţă de tine şi roagă-l să-ţi spună care sunt motivele. Oricum, în această situaţie e bine să fii pregătită sufleteşte pentru varianta cu despărţirea ca să mai atenuezi din şoc.

 

Loading...

Citește și

 • simptomele celor mai frecvente boli cu transmitere sexuala

  Bolile cu transmitere sexuală, din păcate, nu prezintă întotdeauna simptome, motiv pentru care controalele medicale regulate trebuie făcute la cel mai mic semn de îngrijorare. Cu cât sunt descoperite mai din timp, cu atât cresc şansele ca acestea să poată fi tratate cu succes.

 • Secretul cuplurilor succes mentinerea unei legături pozitive între parteneri

  Există și cupluri care au succes în menținerea unei legături pozitive între parteneri, atât emoțional cât și sexual. Ei au o relație integrată, care include trasparență în comunicare, acord comun în luarea deciziilor și implicare deopotrivă în menținerea energiei erotice în viața lor sexuală.

 • Obiectul banal care transformă total partida de sex

  Scaunul este un accesoriu erotic practic, cu care vă puteţi schimba din temelii viaţa sexuală. Vă pune la dispoziţie o gamă largă de poziţii sexuale pe care ori nu aţi avut cum să le încercaţi în pat, ori vi s-a părut prea complicat.

 • Ce îi sperie pe unii bărbaţi când sunt cu partenerele în pat

  Când vine vorba de intimitatea în cuplu, reprezentanţii sexului puternic se confruntă aproximativ cu aceleaşi temeri şi probleme ca şi femeile. Ponderea mare pe care sexul o joacă în în bunul mers al relaţiei, dar şi dorinţa de a oferi plăcere partenerelor, îi pot face pe bărbaţi să se înhibe şi să aibă probleme în a se excita şi a performa corespunzător între cearceafuri. Iată una dintre cele mai frecvente situaţii cu care se confruntă bărbaţii în timpul actelor sexuale.