Motivul pentru care alungi bărbaţii din viaţa ta. Vezi unde greşeşti!

angajamente.jpg

Motivul alunga barbatii viata ta
Poţi alunga cu uşurinţă un bărbat de lângă tine dacă începi să îi vorbeşti despre planuri de viitor şi despre cât de serioasă vrei să fie relaţia voastră
foto: 123RF

Poţi alunga cu uşurinţă un bărbat de lângă tine dacă începi să îi vorbeşti despre planuri de viitor şi despre cât de serioasă vrei să fie relaţia voastră. Fii relaxată, ai răbdare, lasă lucrurile să îşi urmeze cursul firesc, iar dacă finalul nu este unul fericit, nu face o tragedie din asta.

Lasă-i celui de lângă tine să te descopere, să se obişnuiască cu tine, iar ţie lasă-ţi libertatea de a alege şi de a nu coborî standardele doar pentru că până acum nu ai găsit niciun bărbat care să corespundă viziunii tale.

Compromisurile nu îţi vor aduce fericirea şi stabilitatea în relaţie, te vor scăpa probabil de frustrarea de a fi singură, însă îţi vor creea noi nemulţumiri şi nelinişti care, inevitabil, se vor răsfrânge şi asupra relaţiei.

 

Loading...

Citește și

 • reţeta perfecta sex calitate

  Foarte multe persoane se întreabă dacă există o reţetă perfectă pentru a avea parte de plăceri intense atunci când sunt cu persoana iubită în pat. Specialiştii într-ale sexului spun că da!

 • trebuie aştepţi după desparţi de cineva

  În primul rând, nu este indicat să te implici emoţional într-o altă relaţie, având în vedere că încă nu ai trecut peste şocul separării şi poate încă mai ai sentimente pentru fostul iubit.

 • De ce îşi doresc bărbaţii sex în trei?

  Sexul în trei este încă pentru foarte multi bărbaţi un subiect tabu, dar asta nu îseamnă că nu îşi doresc sau nu visează să aibă şi o asemenea aventură. De ce îşi doresc bărbaţii sex în trei? Vor să trăiască şi altfel de experienţe care să-i satisfacă din punct de vedere sexual.

 • Cele mai comune temeri sexuale ale femeilor

  Scopul sexului este să te simţi bine, luând în considerare dorinţele partenerului, iar el pe ale tale şi să faceţi toate lucrurile care vă stârnesc libidoul. De aceea, nu este o idee bună să taci, crezând că iubitul tău îţi va considera dorinţele ciudate şi te va judeca din această perspectivă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1