Motivul greşit pentru care femeile rămân într-o relaţie, chiar dacă sunt nefericite

motiv_gresit.jpg

Motivul greşit femeile rămân într-o relaţie nefericite
Femeilor le este teamă de singurătate şi de ceea ce vor spune cei din jur
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Simţi că relaţia în care eşti nu te mai împlineşte, însă nu găseşti puterea necesară să renunţi la ea? Conştientizezi că legătura cu partenerul nu te mai satisface din niciun punct de vedere şi nu te lasă să te dezvolţi aşa cum trebuie. În această situaţie este bine să renunţi la cel care ţi-a fost iubit o perioadă, ai dreptul să fii fericită, liberă si liniştită.

Tendinţa femeilor aflate într-o situaţie de acest gen este de a amâna momentul despărţirii şi au şi un motiv. Le este teamă de singurătate sau de ceea ce vor spune cei din jur. Află, că fericirea ta nu trebuie să depindă de o relaţie. Gândeşte-te că îţi va fi mult mai bine singură, decât într-o legătură nepotrivită. Vei învăţa treptat să te bucuri de viaţă şi de statutul tău şi vei realiza că nu este atât de grea noua perioadă.

Reia legătura cu vechii prieteni, ieşi în oraş, descoperă lucruri noi, încearcă să recuperezi tot timpul pierdut, fâcând ceea ce îţi place. Viaţa ta poate fi mult mai bună fără cel care îţi răpea zâmbetul de pe buze cu nemulţumirile şi lipsa de respect pe care ţi-o arăta zilnic.

 

Loading...

Citește și

 • Nevoia au toate femeile aflate într-o relaţie

  Femeile au nevoie de un bărbat care să le iubească, să le asculte şi să le înţeleagă chiar şi după o zi obositoare. Mulţi reprezentanţi ai sexului puternic se sperie de acest lucru, însă puţini ştiu că tot ce trebuie să facă este să le acorde atenţia necesară, să încerce să le liniştească şi să le ofere câteva momente de relaxare.

 • prima intalnire lucrurile nu au decurs

  Ai avut o primă întâlnire cu un băiat, însă lucrurile nu au decurs aşa cum îţi doreai. Nu ai simţit că între voi ar putea fi mai mult decât o simplă prietenie. Chiar dacă îţi vine să dai bir cu fugiţii, nu este indicat să recurgi la un astfel de gest. Până la urmă, nu ai de ce să îl faci să sufere. Îi poţi trimite un mesaj în care să îi scrii că te bucuri că ai avut ocazia să îl cunoşti, însă nu esti ferm convinsă că lucrurile vor funcţiona şi pe viitor între voi..

 • Indicii demonstrează bărbat este bun la pat

  Cum poţi să îţi dai seama dacă un bărbat este bun la pat înainte de a ajunge cu el în dormitor? Pentru a afla acest lucru, nu trebuie decât să fii atentă la câteva indicii. Aceste aspecte îţi vor da de înţeles cât de pasional şi creativ este viitorul tău partener.

 • Situaţii relaţia cuplu pot duce mai repede la divorţ

  Deşi oamenii se căsătoresc din dragoste şi sunt plini de speranţă, se întamplă din ce în ce mai des să se ajungă la divorţ. De aceea, nu este de mirare că auzim atunci când ne aşteptăm mai puţin veşti despre divorţul unor cupluri care păreau solide. Iată ce situaţii în relaţia de cuplu pot duce mult mai repede la divorţ.