Motivul complet greşit pentru care stai într-o relaţie care nu te mai împlineşte

n.jpg

Motivul complet greşit pentru care stai într-o relaţie care nu te mai împlineşte
Refuzul de a vedea realitatea si teama de a nu rămâne singure le determină pe unele femei să se complacă în relaţii fără viitor
foto: 123RF

Fericirea de la începutul relației începe să dispară și te întrebi dacă ești cu adevărat mulțumită de relația pe care o ai sau doar preferi să rămâi într-una nefericită. Există multe motive pentru care oamenii stau în relații toxice, însă frica de a nu rămâne singur este cel mai comun. Deși se crede că este un lucru rău în a fi singur, este mai rău să fii împreună cu persoana nepotrivită.

Refuzul de a vedea realitatea si teama de a nu rămâne singure le determină pe unele femei să se complacă în relaţii fără viitor. Tot ele sunt cele care fac compromisuri şi caută soluţii pentru a face relaţia să meargă, deşi sunt conştiente că povestea de dragoste nu va avea un final fericit.

Întrebări legate de modul în care ne vom descurca singure, de cât de acut îi vom simţi lipsa celui care ne-a fost alături o perioadă, de cât de greu ne va fi să învăţăm din nou să fim pe cont propriu sau să avem o relaţie îşi fac loc în percepţia noastră şi ne transformă în fiinţe vulnerabile, temătoare.

Ei bine, teama de singurătate nu este decât o plăsmuire a temerii noastre de schimbare şi o consecinţă a faptului că rutina de a avea zilnic un om alături este comodă şi suficient de motivantă cât să ne determine să rămânem într-o relaţie care nu ne mulţumeşte.
 

 

Loading...

Citește și

 • Obiectul banal care transformă total partida de sex

  Scaunul este un accesoriu erotic practic, cu care vă puteţi schimba din temelii viaţa sexuală. Vă pune la dispoziţie o gamă largă de poziţii sexuale pe care ori nu aţi avut cum să le încercaţi în pat, ori vi s-a părut prea complicat.

 • Ce faci când observi că partenera s-a plictisit de relaţia voastră

  Simţi că partenera s-a plictisit de relaţia voastră? Psihologii spun că nu este cazul să te îngrijoreze prea tare acest lucru. Pur şi simplu este cazul să mai ieşiţi din zona voastră de confort.

 • Imaginea eronată despre propriul corp afecta femeilor viata sexuala

  Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos trăiesc cu frustrarea kilogramelor în plus şi acest lucru le face să se închidă în ele şi să refuze orice fel de contact sexual. Din păcate, multe dintre femei cred că imaginea pe care canalele media ne-o oferă, legată de idealul feminin, este cea corectă.

 • spălăturile vaginale sunt recomandate doar în cazul unor infecţii locale

  Spălăturile vaginale, realizate manual cu săpunul sau cu dispozitive speciale, nu numai că sunt total inutule, dar pot să devină periculoase. În primul rând, vaginul se curăţă singur datorită secreţiilor, iar aciditatea sa omoară microorganismele care nu au ce căuta acolo. Un vagin sănătos nu trebuie nici spălat cu săpun, nici dezinfectat cu diverse substanţe.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1