Motivul cel mai cunoscut pentru care femeile mimează orgasmul

orgas.jpg

Motivul cel mai cunoscut pentru care femeile mimează orgasmul
De-a lungul timpului, s-a constatat că femeilor le pasă mai mult de plăcerea bărbatului decât de a lor
foto: 123RF

Să spunem că nu este atât de grav dacă ai făcut-o la un moment dat din plictiseală sau din dorința de a nu-i răni orgoliul partenerului de viață. Însă, o dată ce vei face o obișnuință din a mima orgasmul, nu te vei mai putea opri atât de ușor. Iar un astfel de comportament va duce, în timp, la apariția unor frustrări și la o viață sexuală nesatisfăcătoare.

De-a lungul timpului, s-a constatat că femeilor le pasă mai mult de plăcerea bărbatului decât de a lor. În special fameile tinere, la începutul descoperirii propriei sexualități și a vieții sexuale declară acest lucru. Pe de altă parte, și femeile în relații stabile, în mare parte repetă același scenariu. Plăcerea bărbatului este mai importantă. Orgoliul lui.

Iar asta le inhibă propriile dorințe și acțiunile pe care le pot face pentru a-și stimula propriul orgasm. Mai ales dacă asta ar implica masturbarea. Pentru că, nu-i așa, ce ne facem cu orgoliul bărbatului? Problema este că multe astfel de convingeri sunt greșite și nu pot fi rezolvate fără o comunicare sănătoasă și deschisă între doi parteneri.

Iar femeile vor continua să mimeze orgasmul atât pentru a-și satisface partenerul, cât și pentru a se asigura că păstrează relația în care se află. Ori, nu este mai simplu, măcar ocazional, să ajungă să și aibă orgasm?

Loading...
 
 

Citește și

 • Greşeala de neiertat pe care o fac bărbaţii în relaţia cu partenera

  Bărbaţii sunt la fel de predispuşi la greşeli într-o relaţie de cuplu ca şi femeile. Nu ar fi logic şi corect să spunem că doar consoartele noastre sunt vinovate de faptul că o relaţie nu mai funcţionează aşa cum ar trebui. O relaţie ca să reziste în timp are nevoie de trei lucruri: iubire, sprijin şi atenţie.

 • Atitudinea pozitivă faţă de propriul corp extrem de importanta în intimitate

  Dacă nu te simţi confortabil cu imaginea trupului tău, lumina ar putea transforma partida de dragoste într-un fiasco. Fiind îngrijorat va fi imposibil să te bucuri de acţiune, iar în cazul femeilor să ajungă la orgasm.

 • Bărbații își pierd apetitul sexual din numeroase motive

  Toată lumea crede că libidoul masculin este întotdeauna inepuizabil, însă acest lucru e greșit. Unul din cinci barbati are, de fapt, un apetit sexual scăzut. Virilitatea joacă un rol important în conceptul de bărbăție şi de aceea se spune că reprezentanţii sexului puternic au mereu chef să facă amor. Însă, acest lucru nu este adevărat și mulți bărbați își pierd apetitul sexual din numeroase motive, însă puțin sunt dispuși să vorbească despre asta.

 • ziua internationala a orgasmului feminin

  Joi, 8 august, este Ziua Internațională a Orgasmului Feminin. Acesta este expresia trăirii unei plăceri fizice intense şi face ca partenerii care se iubesc reciproc să experimenteze un tip nou, aparte de comunicare şi fuziune, contopire trupească şi sufletească. În extazul acelei trăiri, cei doi îşi pierd identitatea de sine, contopindu-se, ei devin, mai mult ca oricând, un întreg, un tot, o sigură fiinţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1