Motivele pentru care unii bărbaţi mimează orgasmul

mimeaza.jpg

Motivele pentru care unii bărbaţi mimează orgasmul
Printre motivele pentru care mimează bărbaţii orgasmul se numără şi cele cunoscute de femei: dorinţa de a încheia mai repede partida de sex
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Este greşit să credem şi să promovăm ideea că doar femeile mimează orgasmul. Şi reprezentanţii sexului puternic fac acest lucru, numai că procentul lor este mult mai mic. Motivele pentru care aceştia mimează orgasmul ţine de orgoliul lor.

Mai toţi bărbaţii consideră o tragedie să nu se înscrie în stereotipul potrivit căruia reprezentanţii sexului tare au mereu chef de sex, ating orgasmul de fiecare dată şi o fac mult mai uşor decât femeile.

Aşa că mimarea orgasmului în cazul lor vine, în principal, în încercarea de a-şi proteja imaginea. Uneori, ei asociază lipsa orgasmului cu o lipsă de masculinitate. Aşa cum mulţi bărbaţi le văd „frigide” pe femeile care nu ating climaxul, aşa se percep şi pe ei. Prin urmare, decât să pară lipsiţi de virilitate în ochii iubitei, preferă să mimeze orgasmul. Totodată, unii bărbaţi se pot gândi că femeia se va simţi mai rănită de faptul că el nu a atins orgasmul, având în vedere stereotipurile amintite.

Desigur, printre motivele pentru care mimează bărbaţii orgasmul se numără şi cele cunoscute de femei: dorinţa de a încheia mai repede partida de sex. Alteori, bărbatul este pur şi simplu extenuat şi simte că ar putea adormi în timpul partidei, aşa că evită acest lucru mimând orgasmul.
 

Loading...

Citește și

 • Ce îi sperie pe unii bărbaţi când sunt cu partenerele în pat

  Când vine vorba de intimitatea în cuplu, reprezentanţii sexului puternic se confruntă aproximativ cu aceleaşi temeri şi probleme ca şi femeile. Ponderea mare pe care sexul o joacă în în bunul mers al relaţiei, dar şi dorinţa de a oferi plăcere partenerelor, îi pot face pe bărbaţi să se înhibe şi să aibă probleme în a se excita şi a performa corespunzător între cearceafuri. Iată una dintre cele mai frecvente situaţii cu care se confruntă bărbaţii în timpul actelor sexuale.

 • Greşeaşa care trebuie evitată la începutul unei relaţii

  Este foarte posibil ca primele întâlniri să decurgă extraordinar şi să îţi dea senzaţia că îl cunoşti pe tipul cu care te vezi de o viaţă, nu dar de câteva zile. E foarte posibil ca şi el să aibă aceeaşi senzaţie, însă problema este că a cunoasşte pe cineva cu adevărat presupune timp şi răbdare. Iată greşeala care trebuie evitată la începutul relaţiei.

 • Îţi place un bărbat dar nu ai curaj să-l abordezi faţă în faţă

  Email-urile sunt o formă excelentă de a comunica cu bărbatul care te interesează dacă eşti prea timidă pentru o abordare faţă în faţă. Indiferent dacă este vorba despre un coleg care îţi place de multă vreme dar pe care nu ai curaj să îl abordezi direct sau dacă ai decis să încerci flirtul online, email-ul sau mess-ul sunt cele mai bune instrumente pentru a comunica fără să te înroşeşti ori să rămâi fără cuvinte.

 • spălăturile vaginale sunt recomandate doar în cazul unor infecţii locale

  Spălăturile vaginale, realizate manual cu săpunul sau cu dispozitive speciale, nu numai că sunt total inutule, dar pot să devină periculoase. În primul rând, vaginul se curăţă singur datorită secreţiilor, iar aciditatea sa omoară microorganismele care nu au ce căuta acolo. Un vagin sănătos nu trebuie nici spălat cu săpun, nici dezinfectat cu diverse substanţe.