Motivele pentru care o femeie pleacă din viaţa unui bărbat chiar dacă îl iubeşte

iubit.jpg

Motivele femeie pleacă din viaţa unui bărbat iubeşte
Dacă un bărbat nu îşi face timp pentru persoana iubită, se poate aştepta ca la un moment dat, aceasta să înceteze să mai lupte şi atunci îl va părăsi
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Când o femeie se simte neglijată şi neimportantă pentru bărbatul din viaţa ei, dorinţa de a fi în acea relaţie se stinge încet, încet. Acestea sunt şi cele mai cunoscute motive pentru care reprezentantele sexului frumos îi părăsesc pe bărbaţi, chiar dacă îi iubesc.

După ce au făcut tot ce se putea face pentru a-şi salva căsnicia, realizează că nu mai vor să fie simple accesorii în vieţile acestora. Ele îşi doresc ca partenerii să fie prezenţi şi să le acorde atenţie.  

Dacă pentru un reprezentant al sexului puternic, femeia din viaţa lui nu este o prioritate, atunci o va vedea pe aceasta plecând, mai devreme sau mai târziu. Într-adevăr, munca este importantă, proiectele şi pasiunile sunt importante, dar nu ar trebui să fie mai importante decât persoana iubită, care are nevoie să petreceţi timp împreună şi să i se acorde atenţie. Dacă un bărbat nu îşi face timp pentru soţie, se poate aştepta ca la un moment dat, aceasta să înceteze să mai lupte şi atunci îl va părăsi.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Orice femeie îşi doreşte să ştie cât mai multe despre partenerul ei de viaţă. Acum poţi afla câteva amănunte cu ajutorul horoscopului. Ce zodie este iubitul tău?

  • Nu putem nega faptul că o partidă bună de sex ne face să ne simțim ca în al nouălea cer. Dar un nou studiu arată că 40% dintre bărbați au experimentat cel puțin o dată în viață Postcoital Dysphoria.

  • Comportamente ale femeilor alungă potenţialii parteneri

    Cei mai mulţi bărbaţi atunci când intră într-o relaţie nu agreează anumite comportamente tipic feminine. De exemplu, gelozia dusă la extrem, curiozitatea exagerată şi vorbitul non-stop sunt lucruri care nu sunt tocmai pe placul lor. Specialiştii în terapia de cuplu au identificat câteva situaţii care îi îndepărtează pe reprezentanţii sexului puternic de partenerele de viaţă. Iată ce acuză bărbaţii de obicei:

  • greşeli pot distruge povestea de iubire

    Nicio relaţie nu este ocolită de probleme, însă atâta timp cât acestea sunt minore şi nu foarte greu de tolerat, vă vor face doar bine şi vă vor ajuta să dezvoltaţi o legătură mai puternică. Există totuşi şi situaţii care pot distruge o relaţie indiferent cât de bine ancorată ar fi ea înainte de comiterea acestor greşeli.