Motivele pentru care femeile decid să-şi înşele patenerii de viaţă

insala.jpg

Motivele pentru care femeile decid sa-şi înşele patenerii
Răzbunarea este unul dintre motivele cel mai des întâlnite din cauza căruia femeile ajung să-şi înşele partenerii de viaţă
foto: 123RF

Se spune că bărbaţii înşală pentru sex în timp ce femeile o fac pentru dragoste. Într-adevăr, sunt şi unele reprezentante ale sexului frumos care o fac pentru sex, însă cele mai multe sunt infidele pentru a avea şansa la o nouă iubire. Iată care sunt principalele motive care le împing pe femei să devină adultere.

Relația este din ce în ce mai plictisitoare

De cele mai multe ori se întâmplă ca într-o cuplu să se instaleze rutina. Din acest motiv, femeile pot avea senzaţia că relaţia a devenit plictisitoare şi că nu mai sunt satisfăcute. În această situaţie multe dintre ele preferă să aibă aventuri pentru a simţi din nou fiorii dragostei decât să facă eforturi pentru a readuce dorinţa în relaţia cu partenerul.

Atunci când vor să se răzbune pe iubit

Răzbunarea este unul dintre motivele cel mai des întâlnite din cauza căruia femeile ajung să-şi înşele partenerii de viaţă. În ziua de astăzi, reprezentantele sexului frumos nu mai rămân indiferente şi nu mai acceptă faptul că sunt înşelate de iubiţi. Dacă se întâmplă ca o femeie să aibă dovezi concrete sau doar bănuieşte că este înşelată, poate fi determinată la rândul ei să înşele doar din dorinţa de a se răzbuna. Ele consideră că ceea ce fac se justifică din moment ce au fost înşelate.

Nu se mai simt iubite

În cele mai multe cazuri femeile nu înşală pentru că acasă nu au parte de sex cu partenerul de viaţă. De fapt, trădarea lor are o mare legătură cu lipsa afecţiunii, iubirii şi atenţiei din partea acestuia. Vreţi să ştiţi adevăratele motive pentru care femeile înşală? Vor să se simtă iubite, respectate, apreciate şi îşi doresc să fie pe primul loc în sufletul bărbatului pe care îl iubesc.

 

Loading...

Citește și

 • masturbare, serviciu, vibrator, femeie, colegi

  Te afli la birou în fața calculatorului și îți faci treaba la serviciu ca în oricare altă zi. Doar că de data asta te simți în al nouălea cer. În chiloței ai un mic vibrator, cate te satisface de minune.

 • Poţi avea o cu totul altă viaţă sexuală cu o simplă injecţie

  Orice femeie care, la un moment al vieții, prezintă modificări genitale cauzate de nașteri, de instalarea menopauzei sau pur și simplu de procesul de maturizare sau îmbătrânire, privește cu regret la anii în care viața sexuală îi era condimentată cu senzații wow. Cealaltă categorie, chiar mai puțin norocoasă, ascultă resemnată, poveștile de amor ale prietenelor, condimentate cu plăceri de neuitat. Indiferent de stare, per total, studii recente arată că 50% dintre femei au probleme în atingerea orgasmului, iar 25% nu l-au atins niciodată, 50% întâmpină dificultăți în obținerea stării de excitație, 15% au dureri în timpul contactului sexual şi 20% nu manifestă nicio plăcere sexuală.

 • Cum să fii mai bun în pat

  S-a constatat că exerciţiile Kegel sporesc plăcerea din timpul actului sexual atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. De aceea, este recomandată practicarea lor. Acestea constau în contractarea şi relaxarea muşchilor pelvieni care au un rol important în corp.

 • sex barbati testosteron cuplu oboseala

  Îţi vine să crezi sau nu, dar şi bărbaţii au momente în care nu vor să facă sex. Oricât ar fi ei de pasionali, anumite probleme personale le pot afecta viaţa intimă. Află care sunt motivele şi cum ai putea să îl ajuţi să treacă peste neplăceri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1