Motive pentru care femeile trădează în dragoste

da.jpg

Motive pentru care femeile trădează în dragoste
Pentru că sunt neglijate de parteneri, unele femei ajung să-şi piardă încrederea în sine, iar pentru a o recăpăta, pleacă în căutarea altor bărbaţi
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Este evident că bărbaţii şi femeile înşală din diferite motive. Studiile arată faptul că reprezentanţii sexului puternic trădează pentru că sunt nesatisfăcuţi emoţional. Femeile, în general, sunt mai secretoase şi nu prea sunt deschise în a discuta cu partenerul de viaţă despre problemele care le frământă şi preferă să acorde încredere altui bărbat.

Femeile trădează atunci când nu mai iubesc - este, poate, cel mai des invocat motiv pentru care femeile înşală.

Sunt plictisite de relaţie. Atunci când femeile se plictisesc în relaţia în care sunt implicate, caută confortul în braţele unui străin sau chiar în braţele unui fost iubit. La fel ca bărbaţii, femeile se plictisesc atunci când s-a instalat rutina în relaţie, când nu primesc atenţie.

Totul este o strategie. În loc să-i spună iubitului că vrea să se despartă de el, unele femei aleg să trădeze. Există femei care nu doresc să aibă de-a face cu o despărţire, pentru că o consideră mult prea complicată.

Din lipsă de încredere în sine. Pentru că sunt neglijate de parteneri, unele femei ajung să-şi piardă încrederea în sine, iar pentru a o recăpăta, pleacă în căutarea altor bărbaţi.

Când nu este nimic serios. Femeile trădează şi în momentul în care consideră că relaţia în care sunt implicate nu este una serioasă. Este valabil şi în cazul bărbaţilor.

Din răzbunare. Dacă au fost înşelate de partener, există femei care plătesc cu aceeaşi monedă. Este modalitaea lor de a spune iubitului: "Pot şi eu să-ţi fac asta. Eu pot să te fac să suferi chiar mai mult!".

Loading...

Citește și

 • Adevărul pentru care bărbații înșală

  Comunicarea joacă un rol foarte important în relaţia de cuplu, atât pe plan emoţional, cât şi pe plan sexual. Când nu se mai discută pe marginea problemelor care apar, bărbaţii aleg să înşele. Motivul îl reprezintă frustrarea şi diminuarea stimei de sine, iar pentru a-şi confirma masculinitatea, partenerul apelează la adulter.

 • Siguranţa în relaţie poate duce la nepăsare

  O prea mare încredere în relație și în partener poate duce la nepăsare. Adică, nu-ți mai dai tot interesul pentru a-l cuceri, crezi că este deja al tău și nimic nu vă poate despărți.

 • Află cât de importante sunt primele experienţe sexuale

  Primele experienţe sexuale au o mare importanţă pentru modul în care va evolua propria psihosexualitate. Aşadar, intervalul 14-19 ani reprezintă etapa explorării şi a manifestării atracţiei sexuale, perioadă ce poate fi numită perioada furtunoasă a vieţii sexuale întrucât pe parcursul acestor ani apar atât schimbări fizice, cât şi psihice, atât la adolescenţi, cât şi la adolescente.

 • Lucruri esenţiale pe care nu ţi le spune nimeni despre sexul oral

  Sexul oral reprezintă unul dintre cele mai mari tabuuri legate de viaţa intimă, aşa că nu este de mirare de ce multe persoane nu cunosc informaţii esenţiale despre el. Indiferent că îl practici sau nu, cu siguranţă nu cunoşti totul despre acest domeniu. În articolul de mai jos, descoperă câteva lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre sexul oral practicat femeilor.