Motive care duc la distanţarea partenerilor de cuplu

bvc.jpg

Motive care duc la distanţarea partenerilor de cuplu
Simpla prezenţă a doi oameni sub acelaşi acoperiş nu înseamnă că totul funcţionează perfect
foto: 123RF

Relaţiile serioase, de lungă durată, nu sunt atât de uşor de gestionat. Odată ce facem parte dintr-un cuplu, avem în faţă un drum plin de încercări, eforturi constante şi implicare. Simpla prezenţă a doi oameni sub acelaşi acoperiş nu înseamnă că totul funcţionează perfect. Distanţa dintre parteneri se poate instala din motive precum: lipsa de comunicare, aşteptări diferite, lipsa compatibilităţii sau, pur şi simplu, din faptul că aţi încercat dar, nu funcţionaţi bine împreună.

Deşi deseori căutăm motive să acuzăm un partener pentru eşecul unei relaţii, sănănos este să evaluăm dacă era sau nu o relaţie de succes. Oamenii nu sunt buni sau răi într-un cuplu, ci de cele mai multe ori sunt nepotriviţi. Dar cum altfel să aflăm asta decât încercând?

Un alt motiv al îndepărtării este rutina şi preocupările de zi cu zi care ne fură din atenţia acordată relaţie de cuplu. Fie că este vorba despre serviciu, probleme financiare sau alte obligaţii, acestea inevitabil intervin în conexiunea celor doi parteneri de viaţă.

 

Loading...
 
 

Citește și