Monotonia şi-a făcut “culcuş” în relaţia voastră? Sexul pe roluri face viaţa de cuplu mai intensă

da.jpg

Monotonia şi-a făcut “culcuş” în relaţia voastră
Sexul pe roluri sporeşte apropierea dintre parteneri şi alungă monotonia
foto: 123RF

Atracţia sexuală este un element extrem de important într-un cuplu. Doar că ea nu se menţine de la sine. Partenerii trebuie să lucreze împreună în acest sens.

Sexul pe roluri sporeşte apropierea dintre parteneri şi alungă monotonia

Toţi avem fantezii că suntem altcineva decât suntem sau că trăim experienţe pe care nu le-am trăit niciodată în viaţă reală. Ar trebui să transpunem aceste fantezii şi în viaţă sexuală, împreună cu partenerul. Este un mod excepţional de bun de a spori intimitatea şi nivelul de cunoaştere al unuia faţă de celălalt.

Fie că este vorba de o fantezie precum sex cu cătuşe sau clasica fantezie cu asistenta sau secretara, de ce să nu fie încercate în doi. Mai mult, puteţi opta pentru o fantezie mai amplă. Spre exemplu, stabiliţi că “nu vă ştiţi” şi că faceţi cunoştinţă pentru prima oară într-un restaurant sau o cafea. Pur şi simplu daţi-vă întâlnire în oraş, fiecare ajunge separat şi “faceţi cunoştinţă” acolo pentru prima oară, discutând ca şi cum ar fi prima conversaţie, care se va lăsa, bineînţeles, cu o partidă de sex.

Acest tip de a face dragoste înseamnă libertate de exprimare şi dezvăluirea sinelui faţă de partener. Sporeşte apropierea dintre persoane şi face viaţă de cuplu mai intensă.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Ai suferit din dragoste

  În ultima perioadă, foarte multe cupluri ajung să se despartă din motive mai mult decât banale, dar toate aceste eşecuri în ce priveşte viaţa sentimentală au la bază teama de respingere.

 • De ce este important să vorbești despre sex cu partenerul de viaţă

  Sexul este o formă grozavă de exerciţiu fizic. Dacă ai nevoie de activitate sportivă pentru menţinerea siluetei, poţi apela cu încredere la sex. Conform cercetărilor, în timpul actului sexual bărbaţii ard aproximativ patru calorii pe minut, iar femeile ard în jur de 3 calorii pe minut. Adaugă “sexul de dimineaţă” în rutina ta zilnică şi astfel vei arde calorii chiar înainte de a te da jos din pat.

 • Motive care duc la distanţarea partenerilor de cuplu

  Relaţiile serioase, de lungă durată, nu sunt atât de uşor de gestionat. Odată ce facem parte dintr-un cuplu, avem în faţă un drum plin de încercări, eforturi constante şi implicare. Simpla prezenţă a doi oameni sub acelaşi acoperiş nu înseamnă că totul funcţionează perfect. Distanţa dintre parteneri se poate instala din motive precum: lipsa de comunicare, aşteptări diferite, lipsa compatibilităţii sau, pur şi simplu, din faptul că aţi încercat dar, nu funcţionaţi bine împreună.

 • Sexul virtual experienta benefica condimenteze viaţa intima

  De când internetul a luat amploare, tot mai multe cupluri au început să facă sex virtual, lucru care nu este pe placul unor persoane. Chiar dacă există controverse pe acest subiect, sunt şi oameni care vor să-şi condimenteze viaţa sexuală şi recurg la această practică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1