Moduri subtile prin care un bărbat îţi arată că te iubeşte

arata.jpg

Moduri subtile bărbat arată iubeşte
Când eşti cu un bărbat în pat, îţi vei da seama cu uşurinţă dacă este îndrăgostit tine după felul în care te tratează
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Reprezentanţii sexului puternic sunt recunoscuţi pentru faptul că nu sunt cei mai pricepuţi în a-şi exprima sentimentele faţă de o femeie. Iar acest lucru se întâmplă nu pentru că nu le place să vorbească despre acest subiect, ci pentru că nu se gândesc foarte mult la el.

Există, totuşi, anumite lucruri pe care un tip îndrăgostit le face în intimitate şi care arată clar că intenţiile lui sunt serioase. Atunci când eşti cu un bărbat în pat, îţi vei da seama cu uşurinţă dacă este îndrăgostit tine după felul în care te tratează. Este tandru, grijuliu şi este mult mai interesat de plăcerea ta decât a lui.

Comportamentul lui poate fi destul de neclar în alte situaţii, însă în momentele intime intenţiile sunt mult mai greu de ascuns. În plus, dacă i s-au aprins călcâiele după tine, va aştepta cu nerăbdare minutele de după în care staţi îmbrăţişaţi şi vorbiţi despre orice. Acele momente de apropiere sunt un indiciu clar că ţine la tine şi vrea să împărţiţi totul, nu doar clipele senzaţionale din dormitor.

 

Loading...

Citește și

 • relatie armonioasa sfaturi cuplu

  Dacă sunteţi implicaţi într-o relaţie, probabil v-aţi dat seama că nu e uşor sa aveţi o legătură armonioasă, de durată, fără ceva efort. Sfaturile din articolul de mai jos, vă vor ajuta să menţineţi armonia în viaţa de cuplu.

 • orgasm sexualitate somn

  În timpul somnului, creierul poate să întreprindă acţiuni complexe, cum ar fi mestecatul, vorbitul şi chiar activitatea sexuală. Sunt stări ale creierului la intersecţia dintre stare de veghe şi cea de somn.

 • De ce femeile griji prima partidă de sex

  Întotdeauna prima noapte de amor cu un bărbat pe care îl cunosc de puţin timp creează femeilor multe emoţii şi temeri. Faptul că nu ştiu exact la ce să se aştepte, dar şi gândul că nu se vor ridica fizic la nivelul aşteptărilor lui le poate provoca o mulţime de frământări. Iată de ce se tem femeile cel mai mult atunci când fac dragoste cu noul partener.

 • Comportamente femeilor duc dezechilibru relaţie

  Dacă anumite comportamemte pot părea inofensive la începutul relaţiei de cuplu, pe termen lung, pot duce la îndepărtarea partenerilor şi într-un final la despărţire.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1