Modul prin care poţi construi loialitatea în relaţia ta

loia.jpg

Modul prin care poţi construi loialitatea în relaţia ta
Loialitatea nu este un lucru care ne este dat de-a gata. Este un lucru pe care îl câștigăm
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Nimic nu poate aduce mai multă fericire în viață decât o relație cu adevărat frumoasă bazată pe înțelegere, apreciere, loialitate și dragoste.

Atunci când cineva trece printr-o perioadă dificilă, este ușor să fie părăsită de o persoană care nu ține suficient de mult la ea. Atunci când o persoană îți spune că este alături de tine, indiferent de situație, acesta este un semn că va încerca să rezolve orice problemă va apărea în relația voastră. În timpul unei perioade dificile, un partener loial te va face să te simți iubită.

Loialitatea nu este un lucru care ne este dat de-a gata. Este un lucru pe care îl câștigăm. Vestea bună este că poți construi loialitatea din relația ta, dacă simți că aceasta lipsește. Cel mai bun mod prin care poți face acest lucru este să îți faci partenerul să se simtă suficient de sigur, astfel încât să poată fi onest și vulnerabil în fața ta.

Este dificil să treci peste o perioadă dificilă dintr-o relație atunci când partenerul nu este sincer și nu discută despre problemele voastre. Dacă tu și partenerul tău vă străduiți să vă creați încrederea și loialitatea în relație, veți reuși să treceți peste momentele dificile care vor apărea.

 

Loading...

Citește și

 • femei plâng durere în timpul sexului stimularea

  Din nefericire, durerea în timpul partidelor de amor poate avea un efect emoţional distructiv asupra relaţiei de cuplu. Iar cu timpul, unele cupluri chiar ajung să se despartă din această cauză. Atunci când sexul îţi provoacă durere, nicidecum plăcere, trebuie să identifici cauza, pentru a înlătura de tot efectul. În articolul de mai jos, aflaţi motivul pentru care unele femei simt disconfort în timpul sexului.

 • Atitudinea potrivită accesorii erotice condimentează partidă de sex

  O relaţie de lungă durată nu este o scuză pentru o viaţă intimă monotonă. De aceea, tot timpul trebuie să aveţi grijă să nu cădeţi în capcana rutinei sexuale. Veniţi cu ceva nou de fiecare dată şi veţi vedea că sexul va fi la fel ca la început.

 • Acest obicei poate afecta negativ o relaţie de dragoste

  Negarea certurilor este un obicei care, în timp, poate afecta serios o relaţie de dragoste. Unor persoane le place să spună că nu se ceartă niciodată, chiar dacă se întâmplă să aibă divergenţe, iar acest lucru nu este deloc în favoarea lor. Potrivit specialiştilor, acesta este un semn de perfecţionism în relaţie, care uneori poate crea aşteptări mult prea distante de realitate.

 • niciunul dintre parteneri nu este dispus să ofere relaţia destrăma

  Bărbaţii şi femeile sunt diferiţi şi, din acest motiv, trebuie să învețe să aprecieze aceste diferențe, să se oprească din a se aștepta că partenerul lor trebuie să se simtă în același fel precum o fac ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1