Modul în care te sărută un bărbat spune foarte multe despre tehnica lui de a face sex

sarut.jpg

Modul în care te sărută un bărbat spune foarte multe despre tehnica lui de a face sex
Sărutul este o activitate care oglindeşte cum va fi sexul între doi parteneri
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Vrei să ştii încă de la prima întâlnire dacă va fi bun la pat sau nu? Sărutul îţi poate spune foarte multe despre cum se va comporta un bărbat în dormitor. Dacă sărutul este intens, pasional, excitant, aşa va fi şi sexul cu acest bărbat. Dacă nu, mai bine renunţă!

În viziunea specialiştilor, sărutul este o activitate care oglindeşte cum va fi sexul între doi parteneri. Dacă te potriveşti în pat cu el, felul în care te sărută ar trebui să îţi provoace fiori în tot corpul. Şimţi cum inima îţi bate cu putere, ai un gol în stomac, te încordezi de plăcere şi te pierzi în braţele lui? Atunci sărutul cu el este doar începutul.

Modul în care sărută spune multe şi despre tehnica lui de a face sex. Este un semn bun dacă în timpul sărutului îşi foloseşte tot corpul: îşi trece mâinile prin părul tău, te trage mai aproape de el şi geme uşor. Totodată, dacă alternează săruturile fine cu cele pasionale, astfel încât să vrei tot mai mult, fii sigură că vor ieşi artificii în timpul partidei de amor.
 

 

Loading...

Citește și

 • Motivul cel mai cunoscut pentru care femeile mimează orgasmul

  Să spunem că nu este atât de grav dacă ai făcut-o la un moment dat din plictiseală sau din dorința de a nu-i răni orgoliul partenerului de viață. Însă, o dată ce vei face o obișnuință din a mima orgasmul, nu te vei mai putea opri atât de ușor. Iar un astfel de comportament va duce, în timp, la apariția unor frustrări și la o viață sexuală nesatisfăcătoare.

 • Componenta sexuală joacă un rol important în calitatea unei relaţii

  Nu mai aştepta ca partenerul de viaţă să iniţieze mereu partidele de amor, învaţă să iniţiezi şi tu. Cu toţii vrem să fim admiraţi şi doriţi, iar într-un cuplu, iniţierea momentelor de intimitate nu revine unui singur partener. Componenta sexuală joacă un rol important în calitatea unei relaţii, iar asupra acesteia trebuie să ne concentrăm, întrucât în timp, ea se poate deteriora.

 • secretele care îţi consolidează relaţia cu partenerul de viaţă

  Pentru a avea o relaţie de cuplu fericită, compatibilitatea emoţională a partenerilor este primul pas. Când faci toate eforturile pentru a păstra o relaţie, asigură-te mai întâi că relaţia poate funcţiona pe termen lung şi că nu există incompatibilităţi majore între tine şi partener. Iată 4 secrete ca să-ţi consolidezi relaţia, care au fost confirmate de numeroase studii la care au partipat cupluri fericite.

 • Sexul la telefon este mai mult decât plăcere

  Telefonul a fost inventat nu doar pentru a înlesni comunicarea între două persoane. Cum sexul este un mod de a comunica, telefonul poate fi folosit cu mare succes în iniţierea de jocuri sexuale. Sexul la telefon este tipul de sex care vă poate condimenta relaţia intimă şi este o modalitate perfectă de a ține flacăra pasiunii aprinsă în cuplu. Această practică vine să faciliteze buna funcţionare a unei relaţii ai cărei parteneri se află sau nu la distanţă unul faţă de celălalt.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1