Modul în care ne influenţează primele experienţe sexuale. Ce spun specialiştii

experiente.jpg

Modul influenţeaza primele experienţe sexuale
Primele experienţe sexuale au o mare importanţă pentru modul în care va evolua propria psihosexualitate
foto: 123RF

Primele experienţe sexuale au o mare importanţă pentru modul în care va evolua propria psihosexualitate. Aşadar, intervalul 14-19 ani reprezintă etapa explorării şi a manifestării atracţiei sexuale, perioadă ce poate fi numită perioada furtunoasă a vieţii sexuale întrucât pe parcursul acestor ani apar atât schimbări fizice, cât şi psihice, atât la adolescenţi, cât şi la adolescente.

Specialiştii au concluzionat că 17 ani este vârsta medie la care are loc debutul activităţii sexuale, potrivit un studiu internaţional. Astfel încât dacă ţi-ai început activitatea intimă pe la 17-18 ani, la 25 poţi spune că eşti deja o persoană cu experienţă sexuală fiindcă psihosexualitatea îţi este formată, iar propriile nevoi sexuale nu mai reprezintă un mister de nedezlegat.

La 25 de ani deja timiditatea şi stângăciile sunt de domeniul trecutului întrucât sexualitatea tinde să ajungă rapid spre succes. Deja ştii că amânarea ejaculării creşte plăcerea finală.

 

Loading...

Citește și

 • faceţi sex apa trebuie vedere

  De obicei, sexul în apă, câtă vreme este practicat acasă, în cadă sau la duş, nu afectează sănătatea. În anumite cazuri, este posibil ca patenerii să se aleagă cu iritaţii ca urmare a faptului că apa înlătură lichidele cu rol de lubrifiere din zonă. Însă cele mai multe neplăceri apar din pricina faptului că spaţiile sunt mici, incomode, iar partenerii pot să alunece şi să se rănească.

 • barbații știu cucereasca imediat femeie

  Fie că sunt singuri, fie îşi doresc pur şi simplu mai multe moduri de a se relaxa ocazional, aventurierii nu caută neapărat sex pentru plăcere fizică pură. Ei sunt deschişi la toate oportunităţile care le ies în cale, chiar dacă asta înseamnă că se vor implica într-o relaţie cu cineva cu care au crezut iniţial că vor avea doar o aventură de o noapte.

 • sex motive studii cercetatori cuplu

  a abordat împreună cu internauţii subiecte sensibile, luni seară

 • transforma actul sexual adevărat calvar pentru femeie

  Se întâmplă, din diverse motive, ca vaginul şi pereţii săi să nu mai fie capabili să se lubrifieze natural pentru a permite o desfăşurare armonioasă şi satisfăcătoare a actului sexual. Din păcate, această situaţie poate transforma momentul intim într-un adevărat calvar pentru femeie.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1