Modalitatea prin care poţi să ieşi dintr-o relaţie cât mai elegant posibil

elegant.jpg

Modalitatea prin care poţi să ieşi dintr-o relaţie cât mai elegant posibil
Modul în care deschizi subiectul şi felul în care îi spui partenerului că relaţia s-a terminat este foarte important
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

O relaţie de cuplu satisfăcătioare este foarte greu de întreţinut, dar este şi mai greu să nu te minţi singură şi să ştii când este cazul să pui punct. Nimănui nu-i place să fie cel care face acest pas, însă cu cât o faci mai repede, cu atât îţi vei putea vedea mai departe de propria viaţă.

Modul în care deschizi subiectul şi felul în care îi spui partenerului că relaţia s-a terminat este foarte important. Dacă se termină neplăcut, poate atârna ca o greutate asupra ta pentru o vreme îndelungată, însă dacă reuşeşti să te desparţi de iubit într-un mod elegant, te vei simţi mai încrezătoare când vei începe o nouă relaţie.

Dă-i un avertisment!

Nimic nu este mai dureros decât să fii luat prin surprindere de o despărţire. Poate fi o experienţă cu adevărat traumatizantă, aşa că înainte să purtaţi discuţia decisivă în privinţa relaţiei voastre, dă-i de înţeles că lucrurile nu mai merg la fel de bine între voi. Ba chiar, înainte să pui capăt relaţiei, ai putea purta o discuţie cu el despre ce nu mai funcţionează şi împreună aţi putea găsi o soluţie, iar apoi, dacă tot nu reuşiţi să rezolvaţi disputele dintre voi, mergeţi mai departe pe drumuri separate.
 

Loading...

Citește și

 • Ce probleme poate întâmpina un cuplu în dormitor

  Atunci când spui despre partenerul tău că nu este foarte priceput în pat, cu siguranţă ai nişte motive întemeiate. Una dintre cele mai frecvente probleme ale cuplurilor este faptul că bărbaţii nu se concentrează suficient de mult pe orgasmul iubitelor lor. Acest lucru poate fi soluţionat prin comunicare, însă trebuie să fii foarte atentă cum pui problema, astfel încât să nu îl jigneşti pe partenerul tău de viaţă.

 • Orice relație este afectată în timp de o anumită doză de rutină

  Orice relație este afectată la un moment dat de o anumită doză de rutină, care poate fi benefică, atâta timp cât nu devine permanentă. Înseamnă siguranţă, confort, linişte şi încredere. Fără îndoială sunt valori pe care ni le dorin în relaţie. Dar ele reies şi din ceea ce facem împreună, din noutate şi schimbare, din explorarea limitelor şi depăşirea lor.

 • Vrei ca cei din jur să te placă şi să te respecte

  Nu există o formulă magică pentru a fi fericit, nu ai nici o garanţie că vei avea ce îţi doreşti, şi cu toate astea singura soluţie pentru a înceta să te plângi constant de aceleaşi chestii, e sa faci ceva.

 • Trucuri care îl vor pune pe jar pe partener si îi vor menţine atenţia îndreptată către tine

  Vrei să-l cucereşti definitiv pe partenerul de viaţă? Doar pentru că acum eşti într-o relaţie serioasă nu inseamnă că trebuie să neglijezi activitatea intimă şi să pierzi acel farmec aparte care l-a cucerit pe iubitul tău încă de la prima întălnire. În articol, descoperă câteva trucuri care îl vor pune pe jar pe partener şi îi vor menţine atenţia îndreptată către tine.