Modalitatea prin care bărbaţii pot ajunge la orgasmul prostatic

prosta.jpg

Modalitatea prin care bărbaţii pot ajunge la orgasmul prostatic
Cea mai întâlnită metodă pentru a ajunge la orgasm prin stimularea prostatei este masarea glandei cu degetul, prin anus
foto: 123RF

Unii bărbaţi pot ajunge la orgasm şi prin stimularea directă a prostatei, cunoscut şi ca orgasmul prostatic, când se obţine un orgasm rapid, dar intens, şi uneori se poate observa că este eliminat un lichid transparent. Masarea prostatei este o acţiune sexuală plăcută, bărbaţii ajungând la orgasm foarte uşor prin stimularea acestei glande, care se poate face atât din exterior, prin stimularea perineului, sau prin rect.

Cea mai întâlnită metodă pentru a ajunge la orgasm prin stimularea prostatei este masarea glandei cu degetul, prin anus. Prostata, care poate fi considerată un punct G al bărbaţilor, este relativ uşor de găsit, la câţiva centimetri deasupra anusului, pe peretele dinspre pelvis. Este de mărimea unei nuci. Pentru a ajunge la orgasm, prostate trebuie masată încet, în jos. Nu foarte mulţi bărbaţi sunt dispuşi să încerce însă o astfel de experienţă, din cauza reţinerilor faţă de modalitatea prin care se face stimularea prostatei.

Bineînţeles, pentru ca un bărbat să poată experimenta moduri diferite de a ajunge la plăcere nu numai că trebuie să deprindă anumite tehnici, dar trebuie să existe şi o bună comunicare şi o compatibilitate cu partenera, fiind nevoie de conectare emoţională, de concentrare, dar mai ales de a fi deschis la noi experienţe sexuale.

 

Loading...

Citește și

 • Îţi place un bărbat dar nu ai curaj să-l abordezi faţă în faţă

  Email-urile sunt o formă excelentă de a comunica cu bărbatul care te interesează dacă eşti prea timidă pentru o abordare faţă în faţă. Indiferent dacă este vorba despre un coleg care îţi place de multă vreme dar pe care nu ai curaj să îl abordezi direct sau dacă ai decis să încerci flirtul online, email-ul sau mess-ul sunt cele mai bune instrumente pentru a comunica fără să te înroşeşti ori să rămâi fără cuvinte.

 • Greşeaşa care trebuie evitată la începutul unei relaţii

  Este foarte posibil ca primele întâlniri să decurgă extraordinar şi să îţi dea senzaţia că îl cunoşti pe tipul cu care te vezi de o viaţă, nu dar de câteva zile. E foarte posibil ca şi el să aibă aceeaşi senzaţie, însă problema este că a cunoasşte pe cineva cu adevărat presupune timp şi răbdare. Iată greşeala care trebuie evitată la începutul relaţiei.

 • Motivul majoritatea oamenilor își înșală partenerul de cuplu

  Infidelitatea afectează foarte multe cupluri, chiar şi pe cei care la prima vedere par extrem de fericiţi. Dar până la urmă, de ce înșală oamenii?

 • Află motivul pentru care tu simţi durere când faci sex

  Dispareunia este termenul medical folosit pentru a defini durerea sau orice fel de disconfort apărut în regiunea genitală în timpul sau după contactul sexual. Durerea poate fi descrisă ca o senzaţie de zgârietură, înţepătură sau ca o arsură, mâncărime. În funcţie de cauză, durerea în timpul contactului sexual poate fi o problemă persistentă sau poate apărea sporadic, intermitent.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1