Mituri despre simularea orgasmului

cuplu_sex.jpg

orgasm, sex, cuplu, relatii, simuleaza
Unele femei simulează orgasmul multiplu, pentru ca iubitul să fie flatat.
www.clicksanatate.ro
Citeste tot despre: 

Când vine vorba de relații sexuale, nu toată lumea poate spune cu mâna pe inimă că știe totul sau că nu are întrebări legat de orgasm și de simularea lui. Există nenumărate mituri privind subiectul, între care și faptul că femeile se prefac în pat pentru a nu răni orgoliul bărbaților.

Există plăcere și în absența lui

Când vorbim de sex, vorbim de plăcere și, adeseori, despre conexiune. Orgasmul este doar rezultatul secundar al unei nopți de amor. De fapt, o noapte de dragoste poate fi catalogată ca fiind fierbinte, incendiară, chiar dacă nu s-a finalizat cu orgasm din partea ambilor parteneri. De multe ori,  cei implicați în poveste se simt foarte bine și când nu ating punctul culminant. Așa că nu este necesară simularea lui.

Femeile pot avea cu ușurință orgasme multiple

Este adevărat că femeile pot fi considerate mai norocoase decât bărbații la acest capitol. Au capacitatea de a avea orgasme multiple. Dar nu lăsa filmele să te păcălească. Nu înseamnă că toate femeile au și experimentat asta. Și chiar dacă au descoperit cum se face, nimeni nu garantează că figura iese de fiecare dată. Unele femei simulează orgasmul multiplu, pentru ca iubitul să fie flatat, deși nu este nicio rușine să ai doar un singur orgasm.

Este normal să simulezi

În ciuda faptului că cele mai multe persoane ajung la un moment dat să simuleze orgasmul, fie din grabă, fie de teamă să nu dezamăgească partenerul, asta nu înseamnă că este normal sau că există motiv de mândrie. În realitate, acest fals atrage după sine impresia celuilalt că a făcut ce trebuia în pat, existând riscul de a repeta și cu alte ocazii aceleași greșeli (de care, evident, el nu are habar).

Află pe clicksanatate.ro dacă prezervativul chiar „ucide” pasiunea!

Tratamentul eficient în astmul alergic

Aceste alimente îți fură energia!

 

Loading...
 
 

Citește și