Mituri despre sexul anal. Ce este adevărat, ce este fals?

sex.jpg

Mituri despre sexul anal
Mituri despre sexul anal. Poate fi dureros dacă nu sunt respectate nişte reguli
Foto: Click
Citeste tot despre: 

Majoritatea femeilor nici nu vor să audă despre sexul anal, il consideră dezagreabil şi împotriva firii. Dar în acest articol găsim informaţii care să distrugă câteva mituri despre sexul anal.

Mituri despre sexul anal. Întotdeauna vor fii păreri pro şi contra

 • Anusul este murdar. Iată aici câteva mituri despre sexul anal. Se spune despre anus că este o zonă murdară, care nu ar trebui atinsă. Nimic mai fals, dacă avem o igienă zilnică, corectă, anusul este la fel de curat ca orice parte a corpului. Într-adevăr anusul are bacteriile lui naturale şi, ca să evitaţi infecţiile, nu trebuie să atingeţi vaginul după ce aţi avut un contact sexual anal.
 • Sexul anal nu este sănătos şi provoacă răni. Marea majoritate a femeilor gândesc că sexul anal este dureros şi provoacă răni. Adevărul este că dacă sunt respectate nişte reguli, sexul anal poate fi plăcut şi nu dăunează rectului sau anusului. Zona trebuie foarte bine lubrifiată, iar prezervativul este obligatoriu.Trebuie să ţineţi cont, de faptul, că lubrifiantul trebuie să fie pe bază de apă sau silicon.

Orgasmul anal. Mituri despre sexul anal

 • Sexul anal este doar pentru homosexuali. De-a lungul timpului au existat câteva mituri despre sexul anal. Multă vreme s-a crezut că sexul anal este practicat doar de homosexuali. Adevărul este că în ultima perioadă sexul anal este practicat din ce în ce mai mult de cuplurile heterosexuale. Sexul anal poate fi doar o opţiunea pentru a atinge plăcerea sexuală şi nu ţine de orientarea sexuală.
 • Sexul anal este dureros. În momentul în care sexul anal este dureros, înseamnă că ceva nu este făcut aşa cum trebuie. Secretele unei partiede de sex anal reuşite sunt: relaxarea, lubrifierea şi nu în ultimul rând informaţia. Dacă faceţi totul aşa cum trebuie, veţi avea parte de plăceri speciale, fiindcă anusul este plin de terminaţii nervoase şi prin stimulare se poate ajunge la orgasm.
 • Sexul anal este o perversiune. Mituri despre sexul anal au existat întotdeauna. Cert este că partenerii decid cea ce este natural şi firesc. În momentul în care nu vă simţiţi bine cu orice practică sexuală, nu sunteţi obligaţi să o puneţi în practică.
Loading...

Citește și

 • cuplu idee lansare homosexual reactii

  Din ce în ce mai multe persoane în ziua de astăzi descoperă că au înclinaţii homosexuale. Unii dintre ei se nasc cu această orientare, iar alţii încep să conştientizeze pe parcursul vieţii că sunt atraşi sexual, fizic şi emoţional de persoane de acelaş sex. În acest articol răspundem la întrebarea „Cum îmi dau seama că sunt homosexual?”, aducând câteva informaţii referitoare la acest subiect.

 • 5 lucruri ciudate gasite în vagin

  Marea majoritate a femeilor înţeleg perfect care este rolul vaginului. Există şi o categorie de femei, puţine la număr, trebuie să recunoaştem, care folosesc vaginul pe post de ascunzătoare. Iată câteva lucruri ciudate găsite în vagin!

 • de ce e bine sa facem sex

  Sexul este nu doar un mod plăcut de a petrece timpul cu partenerul, dar este şi o activitate care aduce corpului o mulţime de beneficii. O partidă de sex satisfăcătoare ne face mai fericiţi decât orice altă experienţă. Iată mai jos câteva motive care vă vor determina să intelegeţi „De ce e bine să facem sex?”.

 • Nu doar bărbaţii obişnuiesc să aprecieze o femeie frumoasă. Şi ele o fac în momentul în care întâlnesc un tip care se evidenţiază datorită fizicului. Iată ce părţi ale corpului le atrag pe femei la un bărbat!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1