Mituri despre cum văd femeile sexul! Află care sunt!

cuplu_pat_sex.jpg

mituri despre sex femei emotii orgasm
Stresul este unul dintre cei mai mari dușmani ai apetitului sexual.
www.clickpentrufemei.ro

Se spune că bărbații vor să aibă parte de mult sex și sunt mai satisfăcuți de relația lor când au parte de el. Însă, cum stau lucrurile în cazul femeilor? Află dacă cele 4 mituri despre cum văd femeile sexul sunt adevărate.

Emoțiile sunt mai importante decât sexul

Ei bine, acest mit este adevărat. Femeile pun mai mult accent pe relația emoțională pe care o au cu partenerii lor decât pe intimitatea din dormitor. Ele au nevoie de cineva care să le înțeleagă, să le asculte și lângă care să se simtă protejate, decât de parteneri cu care au chimie sexuală, dar cu care nu pot atinge diferite subiecte de discuție importante pentru ele.

Femeile vor mai mult sex

Această dorință pare să fie specifică mai mult bărbaților decât reprezentantelor sexului frumos. Se pare că doar 13% dintre femei vor să aibă parte de momente pasionale de șase ori pe săptămână sau chiar mai des. Restul femeilor sunt mulțumite cu trei partide de sex pe săptămână.

Află pe clickpentrufemei.ro și alte mituri despre cum văd femeile sexul. 

 

Loading...

Citește și

  • Ideea comună despre sexualitatea masculină este că aceasta este foarte intensă, mult mai intensă decât cea feminină. Majoritatea bărbaţilor şi femeilor cred asta. Dar câte din stereotipurile despre sexualitatea masculină sunt adevărate?

  • Teoriile despre sexualitate au fost vehiculate de când lumea: „Bărbaţilor le stă tot timpul mintea la sex", „Nu pot rămâne însărcinată în perioada menstruaţiei" sau „Femeile sunt mai fidele decât bărbaţii". Oare chiar aşa să fie? Pentru a face o impresie bună, atât bărbaţii, cât şi femeile au tendinţa de a minţi cu privire la numărul de parteneri sexuali pe care i-au avut.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1