Mimarea orgasmului, o practică nerecomandată. Iată de ce

mim.jpg

Mimarea orgasmului practică nerecomandata
Mimarea orgasmului, o practică nerecomandată
foto: 123RF

Mimarea orgasmului este o practică des întâlnită în rândul reprezentantelor sexului frumos. Aceasta este soluţia la care recurg mai ales atunci când simt că nu există şansa de a atinge extazul.

Chiar dacă este destul de greu să fii onestă şi să-i spui partenerului că nu poţi ajunge la climax, totuşi sinceritatea este soluţia ideală

Să spunem că nu este atât de grav dacă ai făcut-o la un moment dat din plictiseală sau din dorința de a nu-i răni orgoliul partenerului de viață. Însă o dată ce vei face o obișnuință din a mima orgasmul nu te vei mai putea opri atât de ușor. Iar un astfel de comportament va duce în timp la apariția unor frustrări și la o viață sexuală nesatisfăcătoare. În intimitate, femeia trebuie să fie naturală și lipsită de prejudecăți

 

Loading...

Citește și

 • Cat cantareste sexul într-o relaţie

  Sexul cântăreşte foarte mullt într-o căsnicie şi este o modalitate prin care partenerii comunică şi se descoperă. Dacă tratezi cu indiferenţă şi superficialitate acest aspect deosebit de important într-o relaţie durabilă este inevitabil ca într-un final aceasta să îşi piardă din farmec şi rezistenţă.

 • Nu reuşeşti să te lubrifiezi

  Se întâmplă, din diverse motive, ca vaginul şi pereţii săi să nu mai fie capabili să se lubrifieze natural pentru a permite o desfăşurare armonioasă şi satisfăcătoare a actului sexual. Din păcate, această situaţie poate transforma momentul intim într-un adevărat calvar pentru femeie.

 • Ce ascunde lipsa poftei de sex la femei

  Frigiditatea este lipsa dorinței sexuale la femei, sau, în termeni medicali, lipsa libidoului. Este una dintre disfuncţiile care dăunează cel mai mult vieții de cuplu, fiindcă ridică semne de întrebare în privința afecțiunii și a dorinței de a continua relația.

 • Cum se face corect igiena intima

  Obsedate de igiena intimă, multe femei sunt gata să încerce orice soluţie care le promite un parfum proaspăt şi o curăţenie perfectă. De fapt, acestea nu numai că nu sunt necesare, dar pot chiar să devină periculoase.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1