Metode eficiente prin care libidoul feminin poate fi îmbunătăţit

libidou.jpg

Metode prin care libidoul feminin poate fi îmbunătăţit
Ca să vă bucuraţi de actul sexual şi ca acesta să nu fie în niciun caz o datorie sau o corvoadă, trebuie să lasaţi la intrarea în dormitor toate grijile
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Grijile, problemele de la serviciu, stresul, oboseala, nemulţumirile legate de partener, o stimă proastă de sine, pesimismul, toate vă pot distrage destul de drastic gândurile de la clipele de intimitate.

Ca să vă bucuraţi de actul sexual şi ca acesta să nu fie în niciun caz o datorie sau o corvoadă, trebuie să lasaţi la intrarea în dormitor toate grijile şi orice gând negativ. Sigur că este mult mai uşor de zis decât de pus în practică. Recomandările în acest sens depind de fiecare femeie, dar în principiu, orice activitate de recreere, de relaxare şi chiar de puţin răsfăţ pot schimba faţa problemei.

Puteţi încerca să vă faceţi timp pentru o plimbare, pentru o lectură agreabilă sau un film pe măsură, puteţi să faceţi o baie fierbinte şi aromată, care să relaxeze muşchii după o zi grea, să ascultaţi muzică sau să vă dedicaţi unui hobby.   Mai puteţi apela la un masaj sau puteţi să faceţi o jumătate de oră de exerciţii fizice care vor avea un efect instant asupra stării de bine.

Acestea sunt sfaturi care au efect nu neapărat direct asupra libidoului, cât mai ales asupra stării de confort pe care o aveţi, infuenţând mai departe felul în care vă raportaţi la activitatea sexuală.
 

 

 

 

Loading...

Citește și

 • aveţi o relaţie de cuplu fericita

  Comunicarea joacă un rol esenţial în orice relaţie de lungă durată. Însă nu este singurul lucru care ţine oamenii împreună, ci mai sunt şi alţi factori. Aşa cum fiecare om este diferit şi fiecare gândeşte altfel, de multe ori trebuie să te pui în locul partenerului pentru a afla exact ce îl deranjează sau ce îşi doreşte de la tine.

 • Mărimea organului genital complexul care îi macină pe bărbaţi

  Mulţi bărbaţi sunt preocupaţi în mod nejustificat de dimensiunea penisului lor. Mijloace medicale, de lungire sau îngroşare a lui nu prea există, în afara unor cazuri foarte rare, şi chiar şi atunci numai în situaţia în care stuctura penisului perminte aşa ceva.

 • seductie sex cuplu semne gesturi

  Limbajul corpului trebuie învățat fie că ești la începutul relației, fie că ai deja ani buni de când ești căsătorită. Nu de alta, dar n-ai vrea să ratezi nicio secundă de iubire pe care ți-o poate oferi iubitul tău. Ca să-ți dai seama când își dorește să ajungeți pe culmile plăcerii, fii atentă la gesturile care-l dau de gol că vrea de la tine sex.

 • alimente libidou pofta de sex struguri scortisoara

  Consumate frecvent sau cu puțin timp înaintea unui act sexual, anumite ceaiuri din plante și alimente au efect afrodisiac, cresc calitatea lichidului seminal și îmbunătățesc circulația sângelui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1